Belousovová: My všetci sme dotlačili Matoviča urobiť prvý krát po roku niečo prospešné
02 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik ml

Dovoz ruskej vakcíny Sputnik V na Slovensko potešil aj expolitičku Annu Belousovovú. V statuse na sociálnej sieti to označila za víťazstvo ľudí, ktorí k jej nákupu premiéra doslova dotlačili.


Ruská vakcína proti koronavírusu síce nie je v Európe registrovaná. Jej veľmi dobré výsledky a to, že sa ňou očkuje už vo viac ako 50 krajinách sveta, vysiela signál, že je zrejme bezpečná. Navyše, zatiaľ na ňu nikde neboli negatívne referencie. Anna Belousovová píše, že telefonovala so svojou švagrinou z Ruska, ktorá jej radila, aby sa zaočkovala Sputnikom čo najskôr.



„Ona má už očkovanie za sebou. Účinnosť a bezpečnosť tejto vakcíny je vysoká,“ prezrádza Belousovová.

Dodáva: „Ruská veda je a vždy bola vo svete pojem, takže vyjadrenia politikov zo strany Za ľudí mi prídu ako keď si školáčik plní domácu úlohu od pani učiteľky zo zámoria. Kým sa rozhýbe Európska lieková agentúra, smrť čakať nebude,“ píše.

Podľa Belousovovej  je dovoz vakcín z Ruska víťazstvom tlaku verejnosti a strachu Matoviča z jej hnevu. „Toto jediné účinkuje na každého dočasného vládcu. Nikdy na to nezabudnite! Je to víťazstvo nás všetkých. My všetci sme ho dotlačili urobiť prvý krát po roku niečo prospešné. Uvedomme si svoju silu a nikto nás nezastaví,“ uzatvára Belousovová.

Tu nezabíja tisícky ľudí Covid, ale tuposť a nenažratosť „kompetentných“, soptí Belousovová
Expolitička Anna Belousová na sociálnej sieti kritizuje, že Slovensko nevyužíva také spektrum liekov v boji s koronavírusom ako viaceré štáty v Európe. "Tu nezabíja tisícky ľudí Covid, ale tuposť a nenažratosť „kompetentných“,... Čítať ďalej
21 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik