Igor Bukovský: Lockdown je nástroj zúfalcov a núdzový stav je len prejav zbabelosti!
01 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Igor Bukovský, ktorého meno rezonuje v médiách čoraz častejšie, sa v jednom zo svojich videí posťažoval na lockdown. Podľa neho ide o "nezmysel". Politikov totiž riadia štát bez ohľadu na dopady, ktoré ich rozhodnutia spôsobujú. 


"Vo verejnej diskusii teraz okrem témy vakcíny, očkovania a riešenia situácie v nemocniciach dominuje hlavne téma lockdownu, ktorý treba ešte sprísniť, núdzového stavu, ktorý treba ešte predĺžiť a protiústavného referenda o skrátení volebného obdobia a vypísaní predčasných parlamentných volieb," začína ironicky Bukovský.

V najnovšom videu si posvietil na lockdown, spojenectvo médií, politikov a odborných poradcov, ktoré pre štát predstavujú nebezpečnú hrozbu.  Tvrdí, že infekcia nie je až tak nebezpečná ako lockdown a ním poškodené psychické zdravie či imunita ľudí.



„Lockdown je nezmyselné opatrenie, ktoré poškodzuje spoločnosť oveľa viac než infekcia sama. Je to opatrenie, ktoré likviduje funkcie spoločnosti, ktoré mali ostať zachované. Toto opatrenie prispieva k takému spoločenskému tlaku, ktorý môže vyústiť k niečomu, čo si nikto neželá. A popritom vieme, že lockdown nefunguje,” rozhorčuje sa Bukovský vo videu.

Na záver oboznámil svojich priaznivcov, že majú možnosť sa spoločne s ním dožadovať predčasných volieb prostredníctvom listov adresovaných parlamentu.

Rozzúrený Igor Bukovský: Toto má byť ochrana rizikových ľudí?
Meno Igora Bukovského sa v súvislosti pandemickou situáciou v médiách objavuje čoraz viac. Lekár a odborník na výživu pridáva na YouTube videá s prevažne medicínskou tematikou. V najnovšom z nich však zverejnil list jedného z fanúšikov, ktorý sa... Čítať ďalej
22 | 02 | 2021 | Timotej Dudka