Desať mužských vlastností, z ktorých sa ženám podlamujú kolená. Toto na vás milujeme!
01 | 03 | 2021 I Diana Zaťková

Milujeme ich, občas nenávidíme, túžime po nich, inokedy ich chceme prizabiť. Rovnako ale nakoniec dôjdeme k záveru, že by sme si život bez nich tak úplne nedokázali predstaviť. Áno, reč je o mužoch! Portál blesk.cz vám zaručene objasní, z akých mužských vlastností sa ženám podlamujú kolená.


Žiadna žena na svete nie je rovnaká. Každá z nás má rôzne túžby a priania, a tak od svojho partnera očakáva niečo iné. Napriek tomu sa nájde niekoľko mužských vlastností, ktoré rozochvejú každú z nás a z našej drahej polovičky urobia najlepšieho muža na svete. Ktoré to sú?
Zmysel pre humor

Každá žena sa potrebuje smiať a tam, kde nechýba zmysel pre humor, vládne pohoda a harmónia. Nie je totiž nič lepšie, než keď sa so svojím partnerom dokážete od srdca zasmiať, občas si viete zo seba vystreliť a neberiete všetko smrteľne vážne.

Na druhej strane by ale muži mali mať na pamäti, že všetkého veľa škodí, a že ak si zo všetkého budú robiť len srandu, nebudeme ich brať vážne a budeme ich považovať skôr za šašov.

Diana Mórová prehovorila o sexe s Vajdom: "Jeho to možno vzrušovalo, mňa ale nie"
Herečka Diana Mórová dokáže vzrušiť nejedného muža. O tom by vedel rozprávať aj jej kolega Jozef Vajda, s ktorým si strihla vášnivú scénku s nahými prsami. Teraz v relácii hokejových reprezentantov Mariána Gaboríka a Borisa Valábika opísala, ako sa... Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Timotej Dudka

Starostlivosť a pozornosť

Ktorá z nás by si nepriala byť rozmaznávaná ako princezná? Ak nám starostlivosť a pozornosť chýba, sme nešťastné. Pretože práve po týchto dvoch vlastnostiach každá z nás túži a vo vzťahu sú naozaj dôležité.

Ak je muž pozorný a starostlivý, vidí v ňom žena nielen správneho partnera pre život, ale aj dobrého otca svojich budúcich detí.
Zodpovednosť

Sú situácie, na ktorých sa musia zhodnúť obaja. Nájdu sa ale prípady, keď nerady preberáme zodpovednosť a rozhodovanie radšej nechávame na mužoch. Ak sa teda muž chce stať úplným magnetom pre ženu, musí byť ambiciózny, rozhodný a nesmie mu chýbať nadšenie.

Markíza platí Belohorcovej luxusný byt v bratislavskej novostavbe: Iná možnosť nebola!
Niekdajšia moderátorka šteklivých relácií už čoskoro zavíta späť na televízne obrazovky. TV Markíza ju totiž obsadila do šou Tvoja tvár znie povedome. Kde ale bude počas nakrúcania bývať? Aj na to Markíza myslela, píše Pluska. Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Timotej Dudka

Vie byť romantický

Nemusí vám hneď písať ľúbostné básne alebo spievať serenády. Ak pripraví večeru pri sviečkach, pošle vám do práce kvety alebo vás vezme na romantickú prechádzku, je to oveľa viac než akýkoľvek drahý darček. Tieto malé gestá pre ženu znamenajú naozaj veľa a bez romantiky by žiadna z nás nebola vo vzťahu úplne šťastná.
Spoľahlivosť

Určite budete súhlasiť, keď povieme, že na partnera musí byť spoľahnutie. Je naozaj dôležité mať vedľa seba niekoho, kto vás nenechá v štichu. A čo povie, tak to platí. Môžete mať doma zabávača a romantika, ale ak len sľubuje a nikdy nič nedodrží, asi to nie je ten pravý parťák do života.
Porozumenie

Sú dni, kedy nevykročíme akurát pravou nohou a prepadávajú nás nálady, ktoré nedokážeme ani vysvetliť. A práve v týchto chvíľach potrebujeme vedľa seba niekoho, kto nás objíme, nebude žiadať vysvetlenie a skrátka tu pre nás, pokojne aj v tichosti, len tak bude.

Kedysi boli kamarátky, potom ich rozdelil muž. Fotografie Krainovej a Rolins sa postarali o rozruch!
Simona Krainová ani len netušila, čo sebe aj Dare Rolins spôsobí, keď sa podelí s fanúšikmi o fotografie staré takmer tri dekády. O najnovšom rozruchu píše Plus 7 dní. Čítať ďalej
25 | 02 | 2021 | Timotej Dudka

Slušné vychovanie

Možno vám pripadá, že slušné vychovanie je predsa samozrejmosť, ale nie je to tak. V dnešnej dobe sa nájde nespočetné množstvo mužov, ktorí ženám nepodržia dvere, nepomôžu do kabáta, a čo je horšie - nevedia so ženami hovoriť slušne.

Ak máte vedľa seba niekoho, kto nechodí pre sprosté slovo ďaleko a nie je galantný, dajte od neho ruky preč.
Vie si poradiť

Každá žena ocení, keď si jej partner poradí s vecami okolo bytu či domu a je ochotný zapojiť sa aj do domácich prác. Ak sa vám doma niečo pokazí a partner si ihneď vie rady, je to veľká výhoda. Nemusí samozrejme všetko vedieť sám, to nedokážeme ani my, ale dôležité je, aby nepanikáril a dokázal situáciu vyriešiť bez našej asistencie.

Povedzte sexu áno hneď ráno! Budete krajšia a štíhlejšia
Sex krátko po zobudení je dokonalou činnosťou k začatiu krásneho dňa, pričom má na náš organizmus a imunitu veľmi pozitívny vplyv, píše portál Blesk. Čítať ďalej
25 | 02 | 2021 | Marek Molnár

Inteligencia

A nemáme na mysli iba jeho hodnotu IQ alebo počet titulov. Ženy neskutočne priťahuje, keď majú muži prehľad a dokážu ku každej téme prispieť svojou troškou do mlyna.

Zároveň by mali byť múdri a spravodliví, a ako urobí nejaké rozhodnutie, mali by zvážiť všetky možnosti. A rozhodne by nemali zabúdať používať sedliacky rozum!
Musí to byť chlap!

Akým vlastnostiam žiadna žena neodolá? Rozhodne medzi ne patrí odvaha, veľkorysosť a statočnosť. "Byť chlap" znamená, že sa za nás dokážu postaviť a ochrániť nás. Zároveň ale každá žena oceňuje, keď vie partner ukázať aj svoju citlivú stránku a nebojí sa napríklad uroniť slzu.

Robíte tiež tieto chyby pri sexe? Poradíme vám, ako to napraviť!
Ešte stále existuje veľa žien, ktoré si sex úplne nedokážu užiť a možno si ani neuvedomujú, prečo to tak je. Sex prežívame trošku inak než muži, aj keď to tiež neplatí pre všetkých, píše portál Blesk. Čítať ďalej
24 | 02 | 2021 | Marek Molnár