Hlina: "Starí ľudia čakajú, my očkujeme aj taxikárov. Podľa Matovič to chceli vedci. Prosím Vás, ktorí?"
28 | 02 | 2021 I Michal Filek






Igor Matovič dnes vystúpil v politickej debate v TA3. Hovorilo sa aj o tom, že na Slovensku očkujeme aj taxikárov, pričom starí ľudia v DSS čakajú zatvorení a čakajú. Alojz Hlina je zhrozený. "Obetovali starých a chorých ľudí kvôli grafu," napísal na facebooku.














"My tu máme svojho kráľa. Náš kráľ je kráľom chaosu, zákernosti, zbabelosti," píše v statuse o TV vystúpení premiéra Hlina.


Na zmenu očkovacej stratégie sa vraj treba spýtať ministra zdravotníctva, nie jeho. On s tým nič nemá, však sám je proti tomu.




"Slovensko očkuje niektoré profesie už od veku 18 rokov. Nič proti taxikárom, ale aj ich. Zaočkovanosť v DSS  je pritom cca 30%. Tí starí ľudia sú tam zavretí a čakajú," pozastavuje sa bývalý predseda KDH.




Matovič podľa Hlinu v TA3 povedal, že takúto zmenu chceli vedci. "Prosím Vás, ktorí vedci to chceli? Ako je to naozaj?"




Matovič má, podľa neho, všetky štatistiky svojho vládnutia desivé. Ba niektoré najhoršie na svete.


"Potrebuje aspoň jeden graf, kde nebudeme najhorší. Zistil, že tým grafom môže byť tempo zaočkovania. Preto sa mení očkovacia stratégia. Taxikári sú predsa mobilnejší ako seniori. Obetovali starých a chorých ľudí kvôli grafu. Neskutočné."











Podľa odborníka nás čaká ďalšia vlna pandémie. Horšia ako všetky predošlé dohromady
Ďalšia vlna pandémie má podľa českého odborníka udrieť už v marci. S novými mutáciami koronavírusu opatrenia, ktoré boli účinné, už nezaberajú. Objavila sa vyššia nákazlivosť, vyššia úmrtnosť, výrazne sa znížil vek hospitalizovaných. Nové mutácie... Čítať ďalej
28 | 02 | 2021 | Diana Zaťková