Babiš vo vysielaní takmer plakal: Chceli zastreliť mňa a moju rodinu!
28 | 02 | 2021 I Diana Zaťková

Slovenský a český premiér toho majú veľa spoločného. Obaja čelia kritike zo zlyhanie pri riešení pandémie, obaja sa boja nielen o svoje zdravie ale aj životy a obom posilnili kvôli vyhrážkam ochranku, píše portál ereport.sk.


Podobne ako nášmu premiérovi Igorovi Matovičovi išlo o život aj českému. Kvôli mnohým vyhrážkami premiérovi Igorovi Matovičovi (47) posilnili ochranku. Posadili ho dokonca do opancierovaného auta. A rovnako sa o svoje zdravie vraj bojí aj český premiér Andrej Babiš.

Premiéri susediacich krajín čelia totiž na chlp rovnako kritike zo zlyhania. Ľudia im pripisujú rastúce čísla nakazených. Lenže v Čechách je situácia iná. Schyľuje sa k voľbám, zrejme aj preto politici naposledy neodhlasovali predĺženie núdzového stavu. Pohnevali by si voličov. Babiš v relácii na CNN Prima News opäť vyhlásil, že nikdy neodstúpi.

No Babiš má predsa len o starosť viac ako náš Matovič. Musel ešte aj vysvetľovať, prečo jeho manželka odletela do slnečného Dubaja. Pozorný okoloidúci ju totiž začiatkom februára zachytil na snímke, ako v Emirátoch hoduje na terase reštaurácie.

Putin Západu: Siahnite na Rusko a polámeme vám ruky!
27 | 02 | 2021 | sefredaktor


Príspevok hneď zverejnil na sieti Twitter. Babiš jej “útek” až doteraz nekomentoval. S pravdou vyšiel von dnes, po takmer mesiaci. „8. januára mi polícia povedala, že je človek, ktorý chce zastreliť moju rodinu,“ povedal v relácii CNN Prima News trasúcim sa hlasom. „Aj mňa,” dodal.

„Mali sme strážený dom vlastne doteraz. Ten človek bol zatknutý v Španielsku. A moja žena išla do Dubaja, áno, pretože sa bála. A to je celý príbeh. Takže, ale to bolo dovolené, aby išla. Keď nám kričali pred domom, že sme fašisti, tak bola rodina bola doma. Takže…,“ odmlčal sa.

Keď sa objavili fotografie Moniky Babišovej na sociálnej sieti, premiér mlčal. Prečo sa rozrozprával až teraz, neobjasnil: „Ja to nechcem komentovať, pretože moja žena to nevedela, teraz sa to dozvedela. Ja som ju vyhnal preč,“ uzavrel.

Prezident Zeman opäť perlil. Tých, ktorí odmietajú očkovanie považuje za dementných
Prezident susedného Česka je notoricky známy svojimi vyjadreniami, z ktorých mnohé už zľudoveli. Najnovšie sa verejne pustil do svojich spoluobčanov, ktorí nemajú práve kladný prístup k očkovaniu, píše portál denikn.cz. Čítať ďalej
28 | 02 | 2021 | Diana Zaťková