Drucker: "Prečo Matovič a Krajči neodídu? Sú biznis a moc dôležitejšie, ako ľudské životy?"
27 | 02 | 2021 I Michal Filek

Tomáš Drucker sa čuduje, ako je možné, že ani po troch týždňoch, kedy je Slovensko najhoršie v počte úmrtí na covid, nie sú minister zdravotníctva a premiér schopní sebareflexie. 





"Marek Krajčí to vraj nemyslí zle, Igor Matovič to asi aj myslí zle, ale výsledok je rovnaký," začal svoj status bývalý minister zdravotníctva Ficovej vlády.



Slovensko je tretí týždeň najhoršou krajinou na svete v počte úmrtí na covid. A čo sa zmenilo za posledné 3 týždne? Aké konkrétne opatrenie sa prijalo? S čím prišiel minister zdravotníctva Krajčí? Kladie si otázky Drucker.



"Neraz počúvam od jeho zástancov, že on to ale nemyslí zle. Super. Ale to naozaj nestačí. Keď bude operovať neschopný chirurg, ktorý to ale nemyslel zle a pacient zomrie, asi to, že to nemyslel zle stačiť na útechu nebude. Boj s pandémiou Igor Matovič a Marek Krajčí absolútne nezvládli. Napriek tomu nie sú schopní sebareflexie a uvoľniť pozíciu. Prečo? Je biznis a moc dôležitejšia ako ľudské životy?"



Slovensko má naviac.

 

Slovenská vláda vedie hybridnú vojnu proti vlastným obyvateľom a iba šíri strach a teror
Hnutie zvrchovaného a prosperujúceho Slovenska varuje, že svetové elity vedú prostredníctvom covid pandémie hybridnú vojnu proti vlastným obyvateľom. Jej cieľom má byť zníženie populácie, ovládnutie zbytku občanov a zavedenie fašistického Nového... Čítať ďalej
27 | 02 | 2021 | Gabriel Matta