Naď: Novinári by sa mali naučiť čítať. Alebo aspoň telefonovať
26 | 02 | 2021 I Diana Zaťková

Minister obrany Jaroslav Naď na sociálnej sieti okomentoval článok z Nového Času. Novinári bezbreho hľadajú senzácie a silou-mocou útočia. Mali by sa naučiť čítať alebo aspoň telefonovať!


"Ako som sa dnes dozvedel, že budem pykať," znie nadpis na ministrovom statuse a Naď pokračuje: "Dnes som si na raňajky prečítal článok v Novom Čase o tom, ako na mňa vraj odborníci ukazujú prstom, že som zodpovedný za zlú epidemickú situáciu, a že ozbrojené sily vraj zlyhávajú pri kontrole dodržiavania opatrení."



To by nebolo nič nového, veď zo zlej epidemickej situácie už bol obvinený kadekto. Minister obrany sa však viac zameriava na spôsob, akým ho periodikum napadlo. "Autorka článku v závere bohorovne uviedla, že sme sa na jej otázky do uzávierky nevyjadrili."


A všetko chce na svojej facebookovej stránke uviesť na pravú mieru: "Nuž a teraz trošku reality: Milá pani Krutanská, Vaše otázky ste tlačovému oddeleniu poslali v stredu 24.2. o 11:07, odpoveď na ne ste dostali v ten istý deň o 12:50 (viď print screen)! Chceli ste ich do 14:30, dostali ste ich skôr."



Neuveriteľné: Matovičovi predpovedal pred rokom víťazstvo vo voľbách malý školák. A Robertovi basu
Igor Matovič sa vo svojom profile na sociálnej sieti pochválil spomienkou, ktorá sa viaže k 25. februáru minulého roka. V nej malý mu školák ako Nostradamus predpovedá víťazstvo vo voľbách. Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik



"Tak teda buď ste si našu odpoveď nevšimli, alebo Vám nedorazila alebo Vám nevyhovovala - každopádne, stačí dvihnúť telefón a ak máte pocit, že nemáte spätnú väzbu, kontaktovať mňa alebo komunikačný odbor. Mail máte, nájsť si číslo, ktoré je hneď pri mailovej adrese by nemal byť problém," očividne si robí Naď žarty z novinárkinej spôsobilosti.


"V prvom rade by Vás musela zaujímať pravda, novinárska etika a nie bezbrehé hľadanie senzácie a útočenie silou-mocou."



V závere však trochu alibisticky vysvetľuje možnosti svojho rezortu Naď: "Pravda je teda nasledovná: ozbrojené sily môžu byť nasadené iba na asistenčné úlohy PZ SR, o ktoré musí požiadať ministerstvo vnútra alebo iný relevantný orgán."



Europoslanec Uhrík: "Už mám plné zuby Bruselu, nech si afrických migrantov vezmú domov títo páni!"
Europoslanec Milan Uhrík sa na svojej facebookovej stránke rozohnil nad počínaním Bruselu. "Frontex chráni imigrantov a nie európske hranice!" "Nejaký progresívny mimovládkar sa sťažoval, že Frontex (Európska pobrežná a... Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Diana Zaťková