Ďakujte šialencovi z Trnavy za to, že sme najhorší na svete, konštatuje Šutaj Eštok   
26 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Milan Krajniak je podľa poslanca za Hlas-SD Matúša Šutaja Eštoka nielen neschopný minister práce, ale aj nebezpečný demagóg. Vysvetliť sa to usiluje vo videu z rokovania v Národnej rade.


Návrhom na otváranie kostolov pobúril minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak nielen časť verejnosti, ale aj mnohých politikov. Podľa poslanca Národnej rady za Hlas-SD Matúša Šutaja Eštoka je nielen neschopný minister práce, ktorý sa osobne stará o ožobračovanie dôchodcov, zamestnancov či podnikateľov postihnutých pandémiou, ale aj nebezpečný demagóg. Svoj názor na ministra predniesol v pléne pred poslancami a vo videu zverejnil na sociálnej sieti.
Titul vládny demagóg ministrovi Krajniakovi absolútne prináleží

Nápad otvoriť kostoly, pretože nám v boji s koronou pomôžu modlitby, tak ako pred štyristo rokmi pri epidémii moru, s ktorým prišiel pred pár dňami Milan Krajniak v súčasnej kritickej situácii, keď sme v počte mŕtvych na milión obyvateľov najhoršiu krajinou na svete, bolo asi to najhoršie, čo mohol vysloviť. Podľa poslanca Šutaja Eštoka nie je síce otvorenie kostolov v dnešnej situácii namieste, ale pri takto neschopnej vláde už ľuďom na Slovensku pomôžu naozaj len modlitby.

„Titul vládny demagóg ministrovi Krajniakovi absolútne prináleží,“ hovorí hneď v úvode videa poslanec za Hlas-SD. „Za to, že máte zamestnanosť vyššiu a tisíce nezamestnaných môže trojtýždňová vláda Petra Pellegriniho počas pandémie, nie desať mesiacov vašej neschopnej vlády,“ konštatuje Šutaj Eštok a ministrovi radí, aby šiel medzi ľudí a pýtal sa ich, aká je jeho pomoc.



„Pýtajte sa podnikateľov, aká je vaša pomoc a dozviete sa, že vaša ekonomická pomoc je najslabšia, najkomplikovanejšia a najpomalšia. My sa dozvedáme od vedcov, ktorí boli minulý týždeň u pani prezidentky, že po desiatich mesiacoch nemáme žiadne dáta. Povedali, že tu máme dátové peklo. A preto rozumiem, že vyzývate ľudí k modlitbe, pretože pri vašej vláde je modlitba jediné čo nám pomôže,“ dodáva Šutaj Eštok. „Ďakujte Petrovi Pellegrinimu za to, že ste aj so Slovenskom mohli byť v prvej vlne premiantami, a teraz ďakujte šialencovi z Trnavy za to, že sme najhorší na svete,“ končí svoje vystúpenie v Národnej rade nezaradený poslanec Hlasu-SD.

Šutaj Eštok na adresu Matoviča: Zostane po vás len jedna veľká hanba a zbedačená krajina
Popularita premiéra Matoviča klesá zo dňa na deň a stále častejšie mu to pripomínajú aj opoziční poslanci. Naposledy vo videu na sociálnej sieti poslanec Matúš Šutaj Eštok, ktorý mu odkázal, že je najhorším premiérom v histórii Slovenska.... Čítať ďalej
05 | 02 | 2021