Známa speváčka Marcela Laiferová predpovedala pandémiu
25 | 02 | 2021 I Ivan Mihale
Speváčka Marcela Laiferová je vyštudovanou lekárkou. Venuje sa astrológii a tento vírus predpovedala už pred tromi rokmi. „Je to nesmierne chaotické. Nikto nič nevie. Liek, ktorý tu mal byť už dávno, idú riešiť teraz a zisťovať, či je účinný. Žijeme v zmätku,“ myslí si.

Umelkyňa píše knihu a nahráva album, informuje ereport.sk.

Má Fico vážny vzťah s mladou brunetkou? Vo voľnom čase toho stíha naozaj veľa!
Bývalý predseda vlády toho stíha naozaj neúrekom! Šéf Smeru Robert Fico má plné ruky práce s organizovaním petície za predčasné voľby, bojom proti vládnym nariadeniam, ranným športovaním. A stíha aj stretnutia s mladou brunetkou, píše... Čítať ďalej
25 | 02 | 2021 | Timotej Dudka


Šarmatná Marcela Laiferová (75), sa hnevá na prísne opatrenia, ktoré u nás vládnu. „Inde sa otvárajú obchody, u nás však k tomu nesmerujeme. Bez testov sa môžeme prechádzať akurát 1000 metrov od domu. Ja osobne vidím, že ľudia sa snažia. Inak si neviem celú situáciu vysvetliť. Myslím si, že ľudia sa môžu viac nakaziť pri testovaní. Hanba pre nás, že sme poslední,“ tvrdí v rozhovore pre ereport.sk Laiferová. Prvú vakcínu už vzhľadom na svoj vek dostala. Druhá ju čaká v polovici marca. „Keď sa to dá, vakcína musí pomôcť. Podľa mňa je to jediná možnosť,“ domnieva sa.

Vedela  to už pred troma rokmi


Okrem toho, že stále spieva, rada sa venuje astrológii. Situáciu na Slovensku pozorne sleduje. „Už pred tromi rokmi som vedela, že môže prísť niečo podobné, ako bola španielska chrípka. Predpovedala som to.“ Optimizmus a energia ju ani v jej veku neopúšťajú.

„Za mesiac sa to nespraví. Uvoľnenie opatrení by mohlo prísť už v máji alebo v júni. Koniec roka už bude lepší a budeme môcť voľne dýchať. Nezmizne to však úplne, ľudia začnú opäť cestovať. Bude toho menej, však už aj v Európe počty nakazených klesajú,“ myslí si celebritná astrologička.

Aktuálne píše novú knihu a nahrala nové šansónové cédečko, píše ďalej ereport.sk. „Nahrala som ho z úcty k Jožkovi Bednárikovi, s ktorým som predtým na šansónoch spolupracovala. Nie som človek, ktorý by nič nerobil. Navyše ma zamestnáva aj starostlivosť o domácnosť. Však to poznáte, stále treba niečo robiť,” hovorí s úsmevom Laiferová.

To, čo mala rada, je zakázané


Chýba jej káva s priateľmi v kaviarni a rušnejší spoločenský život. „Sociálny kontakt je pre každého nesmierne dôležitý a spôsobuje pocity šťastia. Som mestský typ človeka a mám rada rôzne príjemné stretnutia.“ Taktiež jej chýbajú aj rutinné veci a pre tak šarmantnú dámu je to nepochybne aj kaderník. „Prekáža mi, že si nemôžem dať spraviť vlasy. On za mnou môže prísť a ja za ním nie? Každý deň sa snažím pekne obliecť, niekedy sa aj viackrát prezlečiem. Chcem mať zo seba dobrý pocit. Byť doma je nebezpečné, lebo človek má tendencie priberať,“ uviedla na záver.

Drobová po covide: "Autority sa o nakazených vôbec nezaujímajú!"
Riaditeľka módnej televízie a niekdajšia prezidentská kandidátka Gabriela Drobová má najhoršie za sebou. V príspevku na Instagrame opísala, ako prežila COVID-19.Zamyslela sa aj nad tým, prečo sa o ňu úrady vôbec nezaujímali a ako to majú zvládnuť... Čítať ďalej
23 | 02 | 2021 | Timotej Dudka