Vedec Štec: V USA MATH+ zachraňuje pacientov s COVID-19. Naši analfabeti sa mu vysmievajú
25 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Boj proti COVID-19 je v súčasnosti témou číslo jeden. Ako však liečiť pacientov, ktorí ho už dostali? Podľa Miroslava Šteca by mohol pomôcť MATH+ protokol, ktorý má v nemocniciach vysokú úspešnosť.


Miroslav Štec je bývalý vedecký výskumník Slovenskej akadémie vied. Podľa neho pri liečbe COVID-19 je vhodné riadiť sa podľa protokolu MATH+, ktorý používajú viacerí zahraniční lekári. Zatiaľ neexistuje presne stanovená liečba pre pacientov s koronavírusom. Preto lekári po celom svete skúšajú rôzne lieky a ich kombinácie, informuje portál HS.
Pri MATH+ je úmrtnosť najkritickejších pacientov iba 11 %

S MATH+ protokolom o nemocničnom ošetrení pre COVID-19 prišla skupina renomovaných zahraničných odborníkov v oblasti intenzívnej starostlivosti a iných odborov FLCCC Alliance (Frontline COVID-19 Critical Care  - Preventívne a liečebné protokoly pre COVID-19). Miroslav Štec dáva za príklad doktora Josepha Varona. Z okolia Houstonu prijíma na svoje oddelenie tých najkritickejších pacientov. Jeho úmrtnosť, pri dôslednom použití MATH+ protokolu je 11 percent. Zomiera mu len jeden z desiatich najkritickejších pacientov.

Na Slovensku je úmrtnosť v nemocniciach privysoká. Na JIS zomrie každý druhý hospitalizovaný človek s COVID-19. „Primári a lekári typu Sabaka, Hložník, Koščálová či Jarčuška vám dávajú šancu prežitia na JIS oddeleniach asi 50 percent. Ako keby ste si ťahali pri vstupe na JIS z klobúka, kde sú dve guličky, jedna s nápisom SMRŤ, druhá s nápisom ŽIVOT,“ konštatuje Štec
Analfabeti sa MATH+ vysmievajú

Smutné je, že napriek vysokej úmrtnosti v našich nemocniciach lekári a vedci ako Peter Sabaka, Peter Celc alebo Alena Koščálová protokol MATH+ spochybňujú a vysmievajú sa mu. „Tí primári a lekári nevedia, čo robia. Nechápu vzájomnú synergiu a komplexnosť liekov v MATH+ protokole. Tu sa vysmejú zo zinku, tam z Melatonínu, inokedy z céčka či déčka. Analfabeti, ktorým niet páru. V relácii Veda pomáha dokonca ani jeden z nich netušil, čo je jeden z mimoriadne významných liekov tohto protokolu s názvom Kalcifediol,“ píše neveriacky Štec.

Tvrdí, že ak si človek zabezpečí všetko potrebné z MATH+ protokolu, vrátane kyslíkového prístroja, a zostane doma s blízkym, jeho šance na prežitie sa rapídne zvýšia.

Prečo Ivermectin ÁNO? Vysvetlenie ponúka analytik Juraj Mesík
V súčasnosti je azda najžiadanejším v boji s COVID-19 liek Ivermectin. Jeho propagátorom je aj ekologický aktivista a analytik globálnych rizík Juraj Mesík. Vo svojom najnovšom statuse ponúka ľuďom naozaj zaujímavú informáciu. Čítať ďalej
24 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik

Šanca na prežitie s MATH+ je vysoká

„Ak zostanete doma s blízkym a zoženiete všetko potrebné z MATH+ protokolu tímu FLCCC vrátane kyslíkového prístroja, celá liečba vás vyjde cca 1000 eur, (vrátane kyslíkového prístroja, ktorý vám zostane na ďalšiu relaxáciu). Šanca na prežitie sa vám dramaticky zvýši až k 90 percent. V tomto prípade je to tak, ako keby ste si ťahali z klobúka, kde je desať guličiek a len na jednej je napísané SMRŤ,“ vysvetľuje vedec.

Podľa Šteca Analytik globálnych rizík a vyštudovaný lekár Juraj Mesík už MATH+ protokol zahrnul do svojho „Návrhu opatrení na zníženie zdravotných a ekonomických dopadov pandémie COVID-19,“ ktorý vytvoril ešte koncom minulého roku.

Protokol MATH pozostáva z nasledovných liečiv:  M – metylprednizolón, A – vitamín C ( kyselina Askorbová), T – vitamín B1 ( tiamín), H – heparín.

Pod „ +“ je myslené: Ivermectine, vitamín D – prednostne v podobe calcifediolu podaného i.v., Atorvastatín, Melatonín, Zinok, Famotidín a  terapeutická výmena plazmy.


Mesíkove odporúčania

„Podrobne monitorovať úspešnosť ambulantných a nemocničných terapeutických protokolov, vývoj priebehu ochorenia COVID-19, úmrtnosti a komorbidít pri rôznych fázach a klinických a laboratórnych parametroch na začiatku ochorenia. Optimalizácia dávok a režimu podávania podľa veku, pohlavia, hmotnosti, komorbidít, počiatočných sérových hladín látok ako sú zinok, vitamín D, vitamín B či iných klinicky relevantných parametrov. Podrobne sledovať a dokumentovať výskyt a priebeh chronickej formy COVID-19 u liečených pacientov,“ požadoval Juraj Mesík používať tento protokol aj na Slovensku.

Okrem MATH protokolu v októbri 2020 vyvinula Aliancia FLCCC profylaktický a skorý ambulantný protokol kombinovanej liečby pre liek COVID-19 tzv. I-Mask+. Tento protokol sa sústredí okolo Ivermectínu, vitamínu D3, vitamínu C3, Zinku, Melatonínu a Quercetinu. Konkrétne dávkovanie je potrebné konzultovať so svojím lekárom, ktorý to musí posúdiť individuálne.

Mesík: "Ivermectin musí byť dostupný v každej lekárni za tri eurá, všetko nad je zlodejstvo!"
Podľa analytika Juraja Mesíka nestačí, ak je Ivermectin schválený pre nemocnice, musí byť dostupný pre každého pacienta a v každej lekárni na Slovensku. Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Ivan Brožík