Matovič nás doviedol do masakru! Ľudí má vláda liečiť, nie iba testovať, tvrdí Mesík
25 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik
Španieli pacientov liečia cez lacný kalcefediol a funguje to, u nás ho nedostať, informuje v statuse na FB analytik globálnych rizík a aktivista Juraj Mesík .

Vláda sa podľa Mesíka na jeseň na všetko vykašľala, namiesto profylaxie a včasnej liečby. Matovič nakúpil za stovky miliónov špáradiel do nosa a doviedol krajinu do masakru.
Vitamín D zaberá

Z 50 ľudí dávkovaných vitamínom D, pokračuje aktivista, bolo nutné umiestniť na JISK-ku iba jedného, nakoniec prežil. Z 26 pacientov, ktorí vitamín D nedostávali, sa na JIS-ke ocitlo až 13, teda 50 percent, a dvaja z nich zomreli.
Dostatočne zásobiť

Štatisticky existuje absolútne mizivá pravdepodobnosť, zdôrazňuje Mesík, že by vznikli také odlišné výsledky náhodou. Vládne autority na Slovensku by sa mali preto postarať o to, aby zraniteľné skupiny obyvateľstva... boli v jeseni a zime dostatočne zásobení vitamínom D.

 



„Podstatné je, že účinná forma vitamínu D, ktorú tí Španieli použili sa volá kalcifediol. Keď sa pacientovi ktorý ho má nízku hladinu podá bežný vitamín D3, trvá cca 7 dní, kým sa v pečeni ten premení na calcifediol," vysvetľuje aktivista.

U nás nedostupný, v Španielsku sa dá lacno kúpiť

Ľudia na JISkách tých 7 dní života už často nemajú - preto potrebujú „skoro hotovú“ formu D. Lenže calcifediol je u nás nedostupný - ale v Španielsku sa vyrába, a dá sa tam celkom lacno kúpiť - komerčný produkt sa volá Hidroferol, má podobu toboliek alebo ampuliek.

Hľadám preto pár ľudí, ktorý by kúpili a poslali sem pár vzoriek na odskúšanie našimi lekármi - zdá sa, že sa už aj našli,“ končí svoj status analytik Juraj Mesík.

Prečo Ivermectin ÁNO? Vysvetlenie ponúka analytik Juraj Mesík
V súčasnosti je azda najžiadanejším v boji s COVID-19 liek Ivermectin. Jeho propagátorom je aj ekologický aktivista a analytik globálnych rizík Juraj Mesík. Vo svojom najnovšom statuse ponúka ľuďom naozaj zaujímavú informáciu. Čítať ďalej
24 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik