Detinské výhovorky Fabušovej: Takto to naozaj bolo s jej jazdou pod vplyvom alkoholu?
25 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Škandál za škandálom! Asi len ťažko opísať posledné mesiace missky Mirky Fabušovej inými slovami. Po víkendovom zatknutí za jazdu pod vplyvom alkoholu sa však ohradila naozaj detinskými výhovorkami, píšu Topky.



Okresný súd v Bratislave III. udelil Fabušovej trest v podobe 18-mesačnej podmienky a zabavenia vodičského preukazu. Po súde jej do reči veľmi nebolo, teraz však na instagrame prehovorila o tom, ako to celé bolo!„Všetko sa na dobre obráti a bude dobre... Veľmi ma mrzí situácia, ktorá vznikla a ľutujem, ak som niekoho pohoršila, ale vďaka Bohu a nejakej vyššej siel som nikomu neublížila, asi stáli pri mne anjeli strážni, ktorí sú už od októbra asi unavení...“ dušovala sa Fabušová, o ktorú sa začala verejnosť zaujímať po autonehode poslanca Borisa Kollára. Tá počas víkendu nafúkala viac ako 1,3 promile alkoholu.

Ďalší škandál Kollárovej missky: Fabušová skončila za mrežami!
Miroslava Fabušová, známa ako misska Borisa Kollára, ktorá s ním havarovala vo vládnej limuzíne, sa momentálne nachádza v cele predbežného zadržania, informuje Nový Čas. Čítať ďalej
22 | 02 | 2021 | Timotej Dudka





„Veľmi ma mrzí, že situácia vznikla z alkoholu, ktorý bol zostatkový - dali sme si s kamoškou v sobotu vínko. A bol to koniec negatívnych situácií - od nedele sme plánovali detox a zdravý životný štýl. Stalo sa, mrzí ma to a bola to dúfam skutočne posledná bodka za chybami, ktoré som spravila alebo sa udiali negatívne veci v mojom živote, aj tie, ktoré som nespôsobila ja sama. Posledný výkričník,“ napísala bývala misska.

„Svoju energiu som rozhodla venovať chorým a budem na sebe pracovať, aby som mohla pomáhať druhým. Tak mi prepáčte alebo aspoň skúste pochopiť, lebo každý z nás sa môže ocitnúť v podobnej situácii a určite hrdá na seba niesom. Všetkým posielam pozitívnu energiu. Buďte silní, nedajte sa zlomiť životom,“ uzavrela.

Fabušová si vypočula verdikt sudcu: pol roka podmienečne a rok a pol bez vodičáku
Priateľka šéfa parlamentu Kollára Miroslava Fabušová si dnes v zrýchlenom konaní vypočula verdikt sudcu po tom, čo ju polícia zadržala ako šoférovala pod vplyvom alkoholu. Súd v prípade Fabušovej rozhodol o treste odňatia slobody vo výmere 6... Čítať ďalej
23 | 02 | 2021 | Diana Zaťková