Zajačik Zuzany Belohorcovej: Jej posteľ okúsil aj tento slávny futbalový reprezentant!
24 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Dnes je z nej šťastne zamilovaná manželka a mamina na plný úväzok. Kedy si však niekdajšia moderátorka pikantných relácii Zuzana Belohorcová úžívala život s viacerými známymi osobnosťami, píšu Topky.


Pre verejnosť bol jej milostný život zaujímavý dlhé roky. Medzi jej sexuálnych partnerov patrili napr. Jozef Vajda, Roman Deák, Marek Dospiva či Jozef Svoboda. Prichytená však bola aj vo vile vtedy ešte do politiky nezaangažovaného Borisa Kollára. Ten však údajný milostný život s Belohorcovou poprel a jej návštevu odôvodnil tak, že mu iba niečo doniesla.

Belohorcovú však obšťastňoval aj jeden mladší zajačik, aspoň oproti vyššie spomenutým mužom. Neide o nikoho iného ako futbalového reprezentanta Filipa Šeba, ktorý je od nej mladší o osem rokov, a to na deň presne! „Zuzana Belohorcová a Filip Šebo si Vám dovoľujú oznámiť, že po dlhšej intenzívnej známosti spoločne... oslávia narodeniny,” písalo sa pred rokmi na jednej narodeninovej pozvánke. Vtedy mala Belohorcová 30 rokov.

Mimochodom, dnes oslavuje 45 rokov, a tak jej želáme veľa šťastia a najmä zdravia, ktoré je počas dnešnej pandemickej sitácie o to viac nevyhnutné.

Zuzana Belohorcová: Veľkolepý návrat do televízie!
Zuzanu Belohorcovú pred rokmi preslávilo jej pôsobenie na televíznych obrazovkách, kam sa teraz podľa všetkého vráti, a to veľkom štýle, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
03 | 02 | 2021 | Timotej Dudka