Tajomstvo odhalené: Zdeněk Troška pri natáčaní trilógie Slunce, seno všetkých podviedol!
24 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Majstrovsky s tým vybabral! Zdeněk Troška "prepašoval" herečku Jiřinu Jiráskovú do trilógie Slunce, seno podvodom! Informuje o tom portál Topky.



Boli časy, kedy aj hercom zakázala vláda hrať. To sa stalo aj spomínanej Jiráskovej, ktorá sa v nemilosti štátnych predstaviteľov nemohla zapojiť do legendárnej trilógie Slunce, seno. Režisér Zdeněk Troška s tým však vybabral!



„Pretože bola "hore" v nemilosti a veľmi hrať nemohla, ľsťou som ju do Slunce prepašoval. Požiadal som Laďku Kozderkovú, že ju obsadím do roly pani riaditeľky Hubičkovej a ona akože po začatí natáčania náhle ochorie. A pretože rozbehnuté nakrúcanie sa nedá zastaviť, a navyše boli prázdniny, takže všetky herečky boli na dovolenke, zaskočila voľná Jirásková zo sedem kilometrov vzdialených Maleníc. A bolo,” prezradil Troška svoj plán podvodu pre Extra.cz.

Evík zo Slunce, seno... trilógii snáď nestarne: Spoznali by ste, že tieto zábery delí 37 rokov?
Túto sympatickú herečku, ktorá okolo seba šíri dobrú náladu a pohodu, má väčšina z nás spojenú s Evíkou z Troškovej letnej trilógie Slunce, seno... Jej postava bláznivej sekretárky excelovala vo všetkých troch dieloch, píše portál... Čítať ďalej
02 | 09 | 2020 | Timotej Dudka