Protest proti Igorovi Matovičovi aký tu ešte nebol: Balónový šašo aj obedné trúbenie áut
24 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Protesty proti Igorovi Matovičovi začínajú mať aj humornú podobu. Juraj Draxler, exminister školstva, ich predviedol v statusoch na sociálnej sieti.


Exminister školstva za Smer-SD Juraj Draxler patrí medzi tých, ktorí majú vlády Igora Matoviča dosť. Zrejme aj preto vyzýva nielen na dnešné obedné trúbenie áut, ale z balónikov spravili podobizeň šaša, ktorému dali tvár Igora Matoviča.



„JE TO ŠAŠO! Preto sme ho dali do podoby, ktorá mu patrí!! Lieta si oproti parlamentu, na petržalskej strane Dunaja. Je to človek, ktorý, nám robí hanbu, kedykoľvek vycestuje do zahraničia, urobil cirkus aj zo zasadnutí vlády, kde sa ministri len tak prekrikujú, navyše bez poriadnych podkladov, robí si mesiace srandu zo všetkých odborníkov, pretože len on vie všetko najlepšie. PROSTE KLAUN!“ píše vo svojom statuse Juraj Draxler.

Vo videu, ktoré exminister školstva umiestnil tiež na sociálnej sieti vyzýva ľudí, aby dnes o 12.00 hod trúbili na svojich autách. „Zatrúbime na odchod tejto vlády. Ak budete v aute, trúbiť môžete kdekoľvek.



Draxler: Matovič zabil viac Slovákov ako Nemci počas SNP!
Slovensko už prekročilo počet šesť tisíc mŕtvych, ktorí zomreli na koronavírus. Toto hrozné číslo si všimol aj exminister školstva Juraj Draxler, ktorý ho pripisuje premiérovi Matovičovi a jeho nezvládnutému boju s pandémiou. Čítať ďalej
18 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik