Pochopí už konečne niekto, že lockdown prerušovaný masovým testovaním nie je lockdown?
24 | 02 | 2021 I Ivan Brožík

"Nevyjadroval som sa k opatreniam vlády a parlamentu k súčasnej pandemickej situácii, viem ako je ľahké kritizovať, a ako je to náročné pri riešení ochrany zdravia našich občanov a pomoci im v sociálnej i ekonomickej oblasti." Píše na sociálnej sieti bývalý minister školstva, Dušan Čaplovič.




Reprofoto FB (@Dušan Čaplovič)


"Priznávam, že ma však zlostilo experimentovanie a sústavne meniace opatrenia a odporúčania." Dodáva hneď v ďalšej vete statusu Dušan Čaplovič.

"Snažil som sa vždy konať disciplinovane a zodpovedne. Aj keď som potreboval ísť k lekárovi, bál som sa, aby som dačo nenachytal. To, že teraz píšem je mojou pozitívnou reakciou na vyslovenie úprimnej pravdy o doterajšom experimentovaní s nami." Avizuje citáciu zaujímavého názoru exminister.

A Hneď ho aj Dušan Čaplovič ponúka: "Od skvelej odborníčky, vo svete uznávanej profesorky S. Pastorekovej, ktoré pripájam. (Pozn. red. HD - priložené foto.)  Áno toto je veľká pravda a experimentátori si musia priznať chyby, vrátane "všemúdreho" predsedu vlády." Končí svoj krátky, no výstižný status bývalý minister školstva Čaplovič.

E.Tomáš o Matovičovi: One time testovanie, next time Sputnik
20 | 02 | 2021 | sefredaktor