Spevák Bršlík: "Tým, že ma SND odmietlo, mi vlastne pomohli. Som im vďačný"
24 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Do Národného divadla ho nechceli, ale za hranicami zožal obrovský úspech. Pavol Bršlík je hviezdou celosvetovej opery, ale na Slovensku sa o ňom ľudia dozvedeli až vďaka Petrovi Pellegrinimu, ktorý sa pred časom vydal na jeho vystúpenie v Nemecku, píše Plus 7 dní.


Pellegriniho kauza ohľadom cestou do nemeckých Drážďan vo vládnom špeciáli, ktorú nezaevidoval do oficiálneho itinerára, však zahraničný manažment považuje za pochopiteľnú. Ignoráciu silvestrovského predstavenia v Drážďanoch bez adekvátneho dôvodu totiž považujú za barbarstvo, uviedla Bršlíkova agentka Rita Schützová s tým, že dostať pozvánku na toto podujatie je pre nich najvyšší honor.

„V sále sedeli najvyšší ústavní činitelia a najvýznamnejšie osobnosti spoločenského a kultúrneho života. Spomínam si napríklad na rakúskeho kancelára Sebastiana Kurza. V prípade pána Brš­líka ide o medzinárodne uznávanú osobnosť, ktorú nejaká slovenská publicita nemôže nijakým spôsobom ohroziť,“ uviedla Schützová pre vyššie uvedený portál.

Pellegrini: Premiér predviedol alibizmus, zvoláva vedcov, hoci ich rady ignoroval
Expremiér a líder mimoparlamentnej strany Hlas-SD Peter Pellegrini kritizuje pondelkové vyjadrenia predsedu vlády Igora Matoviča (OĽANO). Premiér podľa neho predviedol alibizmus a vinu za súčasnú situáciu s pandémiou nového koronavírusu hodil na... Čítať ďalej
22 | 02 | 2021 | tasr


Kvalitu Bršlíkovho spevu potvrdil aj operný spevák Štefan Margita. „Naozaj je momentálne náš najlepší tenorista," priznal bez závisti. „Nemám na ňu dôvod. Obaja spievame v Metropolitnej opere a vyššia inštitúcia nie je. To už len navštíviť Pána Boha,“ podotkol.

Bršlík na Slovensko nezanevrel a okrem toho, že tu má svoj oficiálny domov, už ako svetová hviezda vystupoval aj v Národnom divadle, v ktorom jeho kvalitu zo začiatku neocenili. "Vlastne som im za to veľmi vďačný, pretože ma prinútili zmobilizovať sa, odísť zo Slovenska a budovať si kariéru na medzinárodnej úrovni,“ uviedol pred časom spevák.

Erik Kaliňák: "Môj strýko fúkal cukor, ja som fajčil trávu a Pellegriniho by som dal dolu"
Neuveriteľné! Podpredseda Smeru-SD Erik Kaliňák v živom vysielaní na sociálnej sieti Instagram prezradil šokujúce informácie o sebe aj svojom strýkovi Robertovi Kaliňákovi, informuje ereport.sk. Čítať ďalej
23 | 02 | 2021 | Timotej Dudka