Miškov: Brutálny zásah našich politikov do ľudských práv a slobôd. Dokedy ešte?
24 | 02 | 2021 I Diana Zaťková

Bývalý poslanec a minister hospodárstva vo vláde Ivety Radičovej Juraj Miškov na svojej facebookovej stránke upozorňuje na možné plány našej vlády. Tá podľa neho rozmýšľa o zrušení núdzového stavu, až keď dosiahneme kolektívnu imunitu!


"Pozor, toto nie je vtip!!!" začína svoj príspevok na sociálnej sieti Miškov a pokračuje: "Matovičova vláda úplne vážne v návrhu zákona, ktorým bude dnes v parlamente prerokovávané predĺženie núdzového stavu navrhuje možné zrušenie núdzového stavu, až keď Slovensko dosiahneme kolektívnu imunitu!"




Zároveň dodáva, že "podľa uvedeného návrhu ju bude možné dosiahnuť iba ak bude zaočkovaných 60-80% populácie". To bude určite pri dnešnom tempe očkovania a pri dnešných zásobách dávok vakcín trvať a trvať a trvať.




"Vážení, toto je tak brutálny zásah politikov do ľudských práv a osobných slobôd , aký si ja osobne po revolúcii nepamätám!!" rozčuľuje sa Miškov a v závere sa pýta: "Ozaj, neviete čo je s našou ombudsmankou pre ľudské práva?!"




Blaha: "Toto je kolaps štátu. Nelieči sa rakovina, ani srdcovo-cievne choroby, nič. Len covid...
Ľuboš Blaha sa čuduje, ako môže minister zdravotníctva stále zostávať na svojom mieste. "Môžeš byť najneschopnejší na Zemeguli, ale ak si náš človek, nedáme si ťa," komentuje situáciu na facebooku. Čítať ďalej
24 | 02 | 2021 | Michal Filek