Balúchovej zhabali auto exekútori. Od Kollára žiadnu luxusnú náhradu nedostala
24 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Speváčka Barbora Balúchová nie je odkázaná na nikoho iného. Pred časom jej vďaka finančným problémom exekútori zhabali auto, čo už je dnes minulosťou a speváčka sa vozí na inom. O žiaden luxusný voz, tak ako to majú mamičky Borisa Kollára zvykom, sa pritom nejedná, informuje Plus 7 dní.


Speváčka a bývala "superstaristka" Barbora Balúchova sa o seba vie postarať aj sama. Okrem výživného, ktoré jej posiela poslanec Kollár, si vie privyrobiť aj ako speváčka na rôznych podujatiach či v televíznej relácii Petra Marcina. Najnovšie sa dokonca stala náhradou za zosnulú Andreu Fischer, manželku Otta Weitera, v TV Senzi. „Povedali sme si, že by to mala byť žena, ktorá je skúsená pred kamerou, na pódiách, bude vedieť dobre rozprávať,“ uviedol šéf televízie Noro Meszároš.

Jej finančné problémy však podľa uvedeného portálu spôsobil pokus o podnikanie. Vtedy si otvorila salón krásy a práve na ňom údajne pohorela. Dostala sa do finančných ťažkostí, ktoré vyústili až do exekúcií, vďaka čomu prišla o auto.

Kliatba Kollárových ex pokračuje: Najnovšiu nehodu prekonala Balúchová!
S partnerkami Borisa Kollára to ide z kopca. Po autonehode šéfa parlamentu a Mirky Fabušovej či incidente Lindy Antal Rezešovej, pri ktorom ju zavalil kôň, prekonala nehodu na zľadovatenej ceste aj Barbora Balúchová, matka Kollárovho syna... Čítať ďalej
18 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


Ako sa podarilo zistiť Plus 7 dní, Balúchová už však má náhradu. Nejde pritom o žiadne luxusné vozidlo, aké by ste mohli tipovať na speváčku, jednu z Kollárových mamičiek či známejšiu tvár z televízie. Vyváža sa totiž na červenom Renault Clio, ktoré na sebe nesie nálepku jednej z požičovní áut. „Je to spolupráca,“ reagovala Balúchová na otázku, ako k novému autu prišla.

„Vzhľadom na fakt, že nedisponujeme súhlasom nájomcu a všeobecne nájomcov, aby sme akékoľvek parametre nájomnej zmluvy, ktorá je predmetom obchodného tajomstva, zverejňovali, nemôžeme vám bližšie informácie poskytnúť,“ uzavreli tému v požičovni vozidiel.

Boris Kollár pochybuje, že parlament predĺži núdzový stav. Vysvetlil dôvod
Premiér Igor Matovič (OĽaNO) a predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) v utorok rokovali s prezidentkou Zuzanou Čaputovou o aktuálnych politických témach. Pred príchodom do Prezidentského paláca sa šéf NR SR Kollár vyjadril k tomu, či sa... Čítať ďalej
24 | 02 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR