Belousovová: Mobilné odberné miesta sú tunelom Matovičových ľudí. Mesačne zarobia 250 tisíc
21 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik
Bývalá šéfa SNS Anna Belousovová v statuse na Facebooku tvrdí, že mobilné odberné miesta sú tunelom Matovičových ľudí. Každé odberné miesto zarobí len v Čadci 250 tisíc eur mesačne.

Doteraz bola hlavná ťarcha na testovanie obyvateľov na samosprávach. Za jedného človeka dostávali od štátu päť eur. Iné je to však v prípade Mobilných odberných miest. Dostávajú oveľa väčšie peniaze. Belousovová si ako príklad takejto zárobkovej činnosti zobrala okresné mesto Čadca, kde žije.
Mobilné odberné miesta sú tunel ako hrom

Tabuľka financovania MOM. Zdroj: FB / Anna Belousovová


Čadca má podľa Belousovovej približne 25 000 obyvateľov. Narátala tam 10 mobilných odberných miest (MOM). Na 2 500 občanov jedno odberné miesto. Tabuľka, ktorú zverejnila, ukazuje, koľko dostanú prevádzkovatelia MOM na mesiac aj v prípade, že neotestujú ani jedného človeka

„Zoberme priemer cca 25 000 € mesačne! Teda 250 000 € - štvrť milióna eur ide do Čadce mesačne na MOM! Tak tomu ja hovorím tunel ako hrom. Kto tie MOM prevádzkuje? No iste ich ľudia,“ tvrdí Belousovová. Dodáva, že potom sa nestačíme diviť, že sme na špici v počte úmrtí na svete.

„Štvrť milióna mesačne sa vyhodí len v Čadci na to, aby sa ľudia testovali antigénovými testami v podmienkach, ktoré dopredu spochybňujú výsledok. A nemocnice ďalej kolabujú, zdravotníkov nemáme, nie sú dostatočne zaplatení. Liečba pacientov s Covidom v nemocnciach je taká, že dostať sa do nemocnice prakticky znamená rozsudok smrti,“ pokračuje v kritike Belousovová.

Zaklínadlá za Matovičovu múdrosť nezaúčinkovali, skôr mu poškodili, konštatuje Belousovová
Bezmocnosť ministra zdravotníctva Krajčího v boji s koronavírusom je už očividná. Na odstúpenie ho opäť vyzýva aj expolitička Anna Belousovová. Čítať ďalej
18 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik

Matovičovi vyhovuje peklo

„Lacný, odskúšaný a účinný liek Ivermectin, ktorý sa dá bežne kúpiť v iných krajinách za pár eur, u nás stále nie je v dostatočnom množstve. Isoprinosine detto. O nejakej prevencii aspoň pre rizikové skupiny, napríklad seniorov v DSS vitamínom D, C, zinkom a podobne nemôžeme ani snívať,“ konštatuje Belousovová.

Podľa nej nákup Sputnika v čase, keď umierajúci hrajú o čas, využil Matovič na hru na záchrancu v snahe získať stratené preferencie. „Tlačovky, uslzené oči blázna, ktorý si prisúdil hlavnú rolu a nám roly štatistov, alebo kulís v tejto hre pre blázna. Ja si už začínam myslieť, že v tom jeho scenári mu vyhovuje, aby tu bolo doslova peklo. Len tak totiž dostatočne vynikne on ako záchranca,“ píše rozhorčene.



„A krysy ďalej ryžujú svoje krvavé eurá na biznise s MOM a s testami a na životy ľudí zvysoka kašlú. Nikoho to nezaujíma, ako sa rozkrádajú a neefektívne mrhajú štátne, teda naše financie?! Kde sú tí, čo to majú v popise práce?! Kde sú všetci odborníci?! To všetci pustili do gatí z jedného psychopata a jeho nových mafiánov?! Veď zajtra obeťou tejto Hry pre blázna môžete byť hocikto z nás alebo z našich blízkych,“ uzatvára Belousovová.

Belousovová: Pani prezidentka, zastavte zlovôľu tejto bandy idiotov!
Bývalá predsedníčka SNS Anna Belousovová v statuse na sociálnej sieti obvinila prezidentku Zuzanu Čaputovú, že sa nečinne prizerá rozvratu štátu a nekompetentnému vládnutiu "idiotov" v kabinete premiéra Igora Matoviča. Čítať ďalej
16 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik