Svadba Peštovej a Haberu? Toto už asi nikto nečakal!
20 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Po dvadsiatich rokoch konečne svadba? Daniela Peštová (50) a Pavol Habera (58) zdieľali na sociálnych sieťach zamilovanú fotografiu. Fanúšikovia hneď začali pátrať po tom, či sa konečne rozhodli pre manželstvo, píše portál Aha!


"Happy Valentine's, Lolu!" Napísal k snímke s krásnou modelkou spevák Paľo Habera. Okrem toho, že to slávnemu páru na snímke veľmi pristalo, vyvolala fotografia veľký otáznik. Už ich nebavilo žiť takzvane na psiu knižku a rozhodli sa povedať si "ÁNO"?

Daniele totiž na snímke na ľavom prstenníku nechýbajú nádherné prstene, ktoré by mohli značiť práve to, že sa dvojica rozhodla vzťah spečatiť. Okrem prsteňa s diamantmi na jej prste žiaria aj dva zlaté prstienky, podľa Blesku tak môže ísť o sadu. Konkrétne by jeden mohol byť prsteňom zásnubným, druhý svadobným a tretí prsteň by mohol byť považovaný za dar z lásky na Valentína.



Fanúšikovia sa tak teraz dohadujú, či ide naozaj o prstene potvrdzujúce tieto radostné udalosti, alebo či ide len o šperky, ktorý topmodelka dostala darom. Vzhľadom na to, že úspešnej dvojici chýba k dokonalosti možno naozaj len svadba, je pravdepodobné, že sú konečne naozaj svoji.

Paľo Habera zneistil fanúšikov: Definitívny koniec s hudbou?
Paľo Habera má momentálne veľa času na odpočinok, pretože opatrenia proti šíreniu koronavírusu mu znemožňujú vystupovanie, píše portál Stars24. Začal snáď hudobník uvažovať o zmene povolania? Čítať ďalej
29 | 12 | 2020 | Timotej Dudka