Matovič je chorý, zlý človek bez citov a s psychickými problémami, tvrdí Belousovová
20 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Bývalá predsedníčka SNS a poslankyňa Anna Belousovová v statuse na sociálnej sieti povedala, že premiér Igor Matovič zneužil smrť poslanca Smeru Ľubomíra Petráka na politický boj. Podľa nej je to podlé svinstvo.


Belousovová je presvedčená, že Matovič má psychické problémy a že je to chorý a zlý človek, ktorý zneužil smrť poslanca Petráka na vytĺkanie politického kapitálu.

„Ak ešte niekto pochyboval, že predsedom vlády je človek s psychickými problémami, tak po jeho vyjadrení k smrti poslanca NR SR za Smer už pochybnosti nikto mať nebude. Hádam len rovnakí pacienti ako on,“ píše Belousovová.

Je presvedčená, že zneužívať smrť človeka na politické boje je podlé svinstvo. „Ale u Matoviča nič nové. Aj smrť dvoch mladých ľudí pred troma rokmi takto zneužíval. A nebol sám. To je asi nová politická kultúra tých slušných. Ja to nazývam hyenizmus,“ tvrdí.

Podľa bývalej šéfky SNS je Matovič monštrum, ktoré aj smrť človeka využíva na politické boje. „Je to choré! On je chorý, zlý človek bez citov. Tie pociťuje len k sebe. Aspoň pred smrťou človeka by mala ísť politika bokom,“ končí status Belousovová.



Zaklínadlá za Matovičovu múdrosť nezaúčinkovali, skôr mu poškodili, konštatuje Belousovová
Bezmocnosť ministra zdravotníctva Krajčího v boji s koronavírusom je už očividná. Na odstúpenie ho opäť vyzýva aj expolitička Anna Belousovová. Čítať ďalej
18 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik