E.Tomáš o Matovičovi: One time testovanie, next time Sputnik
20 | 02 | 2021 I sefredaktor

Keď sa na jeseň minulého roka zniesla na hlavu Matoviča vlna kritiky za podcenenie prípravy na druhú vlnu pandémie, píše v statuse na FB Erik Tomáš, zmenil tému. Vytiahol svoju atómovú zbraň, ktorú použil na interaktívne hry s médiami i verejnosťou. Celé Slovensko žilo plošným testovaním a na letné zlyhanie sa rýchlo zabudlo.






Keďže však súčasná vláda je skupinka neschopných amatérov, pokračuje opozičný poslanec, nasledovali ďalšie zlyhania. Výsledkom sú už smutne známe rekordy v počte hospitalizovaných i úmrtí. Matovičovi tečie do topánok a tak opäť zmenil tému. Tentokrát si pomohol Sputnikom.


Média i spoločnosť už tri dni neriešia nič iné, upozorňuje Tomáš, len či máme, alebo nemáme očkovať ruskou vakcínou. Čo na tom, že Rusi jej zatiaľ nemajú dosť ani pre svojich občanov a neschválila ju žiadna európska, či domáca autorita, hlavne že sa nehovorí o obetiach koronavírusu. O obetiach, ktoré boli odvrátiteľné, ale vláda fatálne zlyhala.




"Aby sme si rozumeli, nemám nič proti očkovaniu Sputnikom, ak sa potvrdí jeho efektivita a bezpečnosť. Len neskáčme na lep Matovičovi, ktorý sa opäť snaží odviesť pozornosť od podstaty. A tou je vyvodzovanie politickej zodpovednosti voči nemu, Krajčímu a vlastne celej tejto vládnej partičke tragédov!" uzatvára E.Tomáš.