Bukovský: Premiér už nedokáže cítiť hanbu ani pocity viny, cíti už len veľký strach
20 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik
"Politik, ktorý teraz zastáva funkciu predsedu vlády, a ktorý, veľmi pravdepodobne, nedokáže cítiť ani hanbu ani pocity viny, veľmi pravdepodobne cíti veľký strach. Možno preto sa stále viac zamotáva do nových a nových bludov, klamstiev a manipulácií,“ píše v statuse na FB doktor Igor Bukovský.

„Śíri do nášho prostredia neustále ďalšie bludy a veľmi nebezpečné emočné manipulácie. Sme svedkami toho, ako sa za posledný týždeň dramaticky zhoršila kríza v našej krajine. Zdravotná, ekonomická, politická aj vzťahová a emočná.Je len otázkou času, kedy sa to premiérovi zrúti na hlavu.,“ dodáva Bukovský.

Doktor Bukovský: "Chaos vlády priviedol do chaosu celú spoločnosť, bezcitnosť musí prestať" (video)
Lekár Igor Bukovský prichádza s emotívnym príhovorom, ktorý by, ak by sme sa nad ním zamysleli, mohol byť prielom v chaotickom, bezcitnom a zúfalom stave našej spoločnosti a jej spravovania. Čítať ďalej
18 | 02 | 2021 | Ivan Brožík


„Výzva na verejnú diskusiu o neregistrovanej vakcíne, je nezmyselná tak, ako je nezmyselná verejná diskusia o použití ivermektínu, alebo podpornej ventilácie či vitamínu D. O tom nemôže bežať verejná diskusia, o tom nemôžu rozhodovať politici, o tom musia rozhodovať odborníci," zdôrazňuje lekár.

 

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR0mS9aKTryANromRPUm10KeNgl2nAtm_3tMMkZpP1GIdbMPWLacT0yWUhA&v=0Ijt_AUjJRQ&feature=youtu.be

"Nechcem žiť v krajine, kde väčšina ľudí dovolí aby z nich jeden človek svojimi bludmi a pseudorealitou urobil poslušných a rezignovaných bláznov,“ hovorí doktor Bukovský. V tejto situácii, pokračuje, si musíme dať pozor, aby nás nezačali očkovať napríklad žabacím slizom.

"Musíme si dať veľký pozor, aby sme túto pseudorealitu a tento chaos neprijali za svoju realitu, pretože vtedy sa skutočne stávame bláznami, a to je veľmi nebezpečná cesta do pekla, ktorého obrysy sa už rysujú v tom opare našej hlúposti, lenivosti a zbabelosti, uzatvára video doktor Igor Bukovský.

 

Musíme ukázať politikom, že sa ich už nebojíme a máme svoju hrdosť, burcuje doktor Bukovský
Doktor Igor Bukovský zverejnil na sociálnej sieti video, v ktorom poukazuje sám minister zdravotníctva nedodržiava nariadenia sebou schválené. Zároveň burcuje ľudí, aby si civilizovane ubránili nielen slobodu, ale aj životnú úroveň. Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.