Zaklínadlá za Matovičovu múdrosť nezaúčinkovali, skôr mu poškodili, konštatuje Belousovová
18 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Bezmocnosť ministra zdravotníctva Krajčího v boji s koronavírusom je už očividná. Na odstúpenie ho opäť vyzýva aj expolitička Anna Belousovová.


Slovensko je na tom v počte mŕtvych na jeden milión obyvateľov najhoršie na celom svete. A čo je tiež najhoršie, že minister zdravotníctva Marek Krajčí nevie ako ďalej. Zrejme aj preto expredsedníčka SNS Anna Belousovová vo svojom statuse na sociálnej sieti vyzýva na odstúpenie z funkcie.
Skúste premiérovi poradiť nejaké svetské zdravotné zariadenie, kde naprávajú chorý mozog

V reakcii na správu, že Slovensko má svetové prvenstvo v počte mŕtvych na Covid minister Krajči podľa Belousovovj iba zmetene splietal niečo o tom, že „Čo máme robiť? Keď niekto príde a povie, čo máme robiť ....“ No a expolitička má pre neho aj okamžité riešenie. „ČO MÁTE ROBIŤ pán minister? V prvom rade hneď ODSTÚPTE! To je prvý a zároveň nutný krok k tomu, aby sa situácia v zdravotníctve začala zlepšovať,“ odkazuje Krajčímu a zároveň mu odporúča, aby zobral so sebou aj tých svojich super manažérov - hutníkov, lesníkov a podobných „odborníkov“.



„Choďte robiť to, čo možno viete - t.j. kazateľa tej vašej divnej cirkvi bez kríža financovanej zo zahraničia s cieľom získať svetskú moc v štáte. Po tých bandala bandalara vás aj tak nikto normálny nebude brať vážne,“ pokračuje v odporúčaniach pre Krajčího expolitička, podľa ktorej je dosť šikovných zdravotníkov, ktorí vedia, čo treba robiť. „A zoberte so sebou aj premiéra Matoviča. Tie zaklínadlá za jeho múdrosť nezaúčinkovali, skôr mu poškodili, takže mu skúste poradiť nejaké svetské zdravotné zariadenie, kde naprávajú chorý mozog,“ končí svoj status Anna Belousovová.

Belousovová: Pani prezidentka, zastavte zlovôľu tejto bandy idiotov!
Bývalá predsedníčka SNS Anna Belousovová v statuse na sociálnej sieti obvinila prezidentku Zuzanu Čaputovú, že sa nečinne prizerá rozvratu štátu a nekompetentnému vládnutiu "idiotov" v kabinete premiéra Igora Matoviča. Čítať ďalej
16 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik