Tragédia v Španielsku: Ľudia umierajú po očkovaní. Nútia nám vakcíny a ohrozujú naše životy!
18 | 02 | 2021 I Diana Zaťková

Zo Španielska stále prichádzajú hrozné správy o úmrtiach starších ľudí v domovoch s opatrovateľskou službou. Najdesivejšie však je, že smrť väčšiny týchto starších ľudí nastala potom, čo boli očkovaní, informuje organizácia dadesco.


Podľa webu Actualidad RT, ktorý je založený na informáciách zo servera Cadena SER, zomrelo minulý týždeň 761 obyvateľov domova pre seniorov potom, čo väčšina už dostala niekoľko dávok vakcíny od spoločností Pfizer a Moderna.

Sú to najhoršie údaje o úmrtiach, ku ktorým došlo od vlaňajšieho apríla. Budú nám však aj naďalej tvrdiť, že vakcína je úžasná a že tu nie je vôbec žiadny problém. Budeme aj naďalej povzbudzovať ľudí, aby sa nechali zaočkovať.

Na juhu krajiny zomrelo 22 starších ľudí na prepuknutie koronavírusu, ktorým sa nakazilo najmenej 79 obyvateľov opatrovateľského domova a 24 opatrovateľov. Nákaza sa začala šíriť niekoľko dní potom, čo praktikanti a zamestnanci dostali prvú dávku očkovacej látky proti Covid-19.

Desivé! Aj napriek očkovaniu, seniori v Španielsku umierajú v celých masách
Hrôzostrašné masové úmrtia v centrách pre seniorov tvoria až 40% všetkých úmrtí na covid-19 v Španielsku, píše španielska verzia spravodajského portálu RT. Čítať ďalej
17 | 02 | 2021 | Imrich Kovačič


Niečo podobné sa stalo v seniorskom stredisku El Salvador v Lagartera, v jednej obci v Tolede, približne 150 kilometrov od Madridu. Po podaní prvej dávky séra proti koronavírusu boli všetci obyvatelia až na jedného nakazení, deväť z nich zomrelo, všetci mali aj iné ochorenia.

Ďalšie prepuknutie nákazy v seniorskom centre Vitalia Parque Alcosa v Seville malo za následok celkom 62 potvrdených prípadov infekcie a viedlo k úmrtiu 15 starších osôb.

Die Presse: Slováci prosia o pomoc zahraničie
Slovenská vláda kvôli explózii infekcie koronavírusu požiadala o pomoc zahraničie. Na Slovensku chýbajú najmä lekári, zdravotné sestry, ošetrovatelia a ďalší zdravotnícky personál, píšu rakúske noviny Die Presse. Čítať ďalej
18 | 02 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Uvedomujete si, že k týmto dramatickým udalostiam dochádza v spojitosti s vakcínami a nikto nič nehovorí? Áno, každý ďalej povzbudzuje ľudí, aby sa nechali zaočkovať, a dokonca aj väčšina zdravotníkov na to stále nabáda.

"Všetci by mali ísť pred súd! Je desivé, že sme svedkami tejto tragédie, a že táto spoločnosť, v ktorej žijeme, nepovstane. Riskujete životy našich seniorov, prebuďte sa!" neberie si servítku pred ústa tadesco.

Vstupujeme do éry stáleho očkovania. Očkovať sa budeme znova a znova, tvrdia niektorí vedci
Niektorí vedci už teraz očakávajú, že kvôli novým a novým mutáciám koronavírusu sa ľudia budú musieť zmieriť s tým, že budú chodiť s odstupmi niekoľkých mesiacov či rokov opakovane na preočkovanie. S informáciami prichádzajú Hospodárske... Čítať ďalej
18 | 02 | 2021 | Petra Demková