Recept na dlhodobé a šťastné manželstvo podľa sexuológa Uzela a Milana Lasicu
18 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Viac ako 40-ročným manželstvom sa môžu pochváliť Milan Lasica a Magda Vášaryová, ktorí si za tú dobu prešli kadečím. Aj po rokoch je však stále harmonické, a tak legendárny herec môže rozprávať o tejto téme s kľudným svedomím, píše Nový Čas.


V najnovšej epizóde relácie Zlaté časy o téme manželstva debatovali Milan Lasica, český sexuológ Radim Uzel a moderátorka Elena Vacvalová.

"Ja si myslím, že najväčší kameň úrazu vo vzťahu muža a ženy je úprimnosť," začal Lasica. "Rozumná žena vie, že by mala, nie prehnane, ale predsa len trošku muža obdivovať a muž by mal zase vedieť, čo by mal voči tej žene predstierať," spresnil.

Sexuológ Uzel na to zareagoval tzv. štyrmi prikázaniami, ktoré by ženy mali dodržiavať, ak chcú mať pokojné a harmonické manželstvo.: "Uvarené, upratané," uviedol ako prvé prikázanie. "Nezaťažovať starosťami, obdivovať a sex, kedykoľvek chce," dodal tri ďalšie. Následne uviedol aj ženské očakávania voči mužom: "Žena zase očakáva samozrejme posedieť a porozprávať, duševné porozumenie a splniť očakávania, pretože žena málokedy povie niečo na rovinu," uzavrel Uzel.

Milan Lasica oslavuje 81. narodeniny: Neuveríte, aký špecifický darček dostal! (FOTO)
Svojich 81. narodenín sa dnes dožíva legendárny Milan Lasica, ktorý ku svojmu sviatku dostal skutočne špecifický darček, informuje Plus 7 dní. Čítať ďalej
04 | 02 | 2021 | Timotej Dudka