Remišová sa svojrázne "poďakovala" Kollárovi
17 | 02 | 2021 I Ivan Brožík

Poslanec Miroslav Kollár odchádza zo Zaľudí, ich predsedníčka to komentuje zvláštne. 


"Veronika Remišová k odchodu Miroslava Kollára z klubu Za ľudí hovorí, že k tomu podľa nej smeroval, odkedy prehral v boji o predsedu strany." Informuje web dennikn.sk.

"Kollár mal podľa nej mandát od voličov strany, ktorých sklamal. Dodala, že byť nezaradeným poslancom je síce pohodlné, ale zbytočné." Píše o Remišovej invektíve na adresu Miroslava Kollára dennikn.sk.

„Strana Za ľudí má stále rovnaké hodnoty a program, ktorý presadzuje a Miroslav Kollár mal tento mandát od našich voličov, ktorých sklamal,“ uviedla v citovanom stanovisku Remišová. Podľa nej je škoda, že sa Kollár vzdal možnosti „meniť aspoň niektoré veci k lepšiemu“.

„Byť nezávislým poslancom a nemať zodpovednosť za krajinu je postavenie síce pohodlné, ale zbytočné. Strana Za ľudí je stranou, ktorá plní sľuby, ktoré dala svojim voličom, a budeme pokračovať v zápase za spravodlivé, férové a prosperujúce Slovensko,“ doplnila sebavedome šéfka strany podľa portálu dennikn.sk.

Remišová odmieta ruskú vakcínu. "Je to geopolitická zbraň Moskvy", tvrdí
Pandemická komisia sa na utorkovom rokovaní zaoberala otázkou dodávok ruskej vakcíny Sputnik a odporučila vláde jej nákup. Potvrdil to premiér Igor Matovič (OĽANO) na sociálnej sieti s tým, že by mala vláda začať s rokovaním s ruskou stranou o... Čítať ďalej
17 | 02 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR