Erika Judínyová šokuje: Na televízne obrazovky priamo z postele a v pyžame? (FOTO)
17 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Markizácka stálica Erika Judínyová nedávno oslávila zaokrúhlenú 50-ku, na čo však rozhodne nevyzerá! Pri víkendovej epizóde Smotánky však vyzerala ako keby sa postavila pred kameru priamo z postele, píšu Topky.


Štefan Skrúcaný ma naozaj šťastie! Aj keď Judínyová vyzerala na televíznych obrazovkách ako čerstvo zobudená z postele, rozhodne jej to seklo! Po tom, ako TV Markíza pridala fotografiu Judínyovej z nakrúcania na Instagram, ju však mnoho ľudí skritizovalo.



Instagram (tvmarkizaofficial)


„Preboha! To si pred kamery odbehla rovno z postele? Vyzerá, akoby práve vstala a tie šaty na mňa pôsobia ako župan,” napísala jedna z komentujúcich. Mnoho ďalších jej dalo za pravdu. "Ja som si myslela, že vyšla práve v župane z postele," pridala sa ďalšia z nich. "To je v pyžame?" Spýtala sa do tretice iná komentujúca.

Koniec Smotánky? Erika Judínyová musí riešiť závažný problém!
Neoddeliteľnou súčasťou markizáckej relácie Smotánka nie je nikto iný ako Erika Judínyová, ktorá nedávno oslávila zaokrúhlenú 50-ku. Vďaka pretrvávajúcej pandémii koronavírusu je však možné, že relácia už nebude mať dlhú dohru, aspoň nie v podobe,... Čítať ďalej
13 | 02 | 2021 | Timotej Dudka