Drsné odkazy Krajčímu: "Ty paródia, nakopať ťa do ri…!"
17 | 02 | 2021 I Gabriel Matta

Pohár trpezlivosti pretiekol! Slovensko sa topí v katastrofálnom (ne)zvládaní korona krízy, denne pribúdajú infikovaní, ale aj mŕtvi. Je teda na mieste otázka, čo s tým minister zdravotníctva Marek Krajčí hodlá robiť. Ten v podstate priznal, že nemá šajnu. Rozzúrený dav mu odkazuje priamo: Na čele kľúčového rezortu už dávno nemáš, čo robiť! píše portál Ereport.


Portál si všíma reakcie Slovákov na vystúpenie šéfa rezortu zdravotníctva v televízii Markíza, kde redaktorovi na otázku, ako postupovať v boji s pandémiou, odpovedal naozaj svojsky. “Ak niekto príde s tým, čo máme urobiť, nech príde a nech povie a bude veľmi populárny,” nechal sa počuť v problematike úplne stratený minister.
Hlavná rada Slovákov ministrovi: Odstúp!

“Ihneď odstúpiť”, “Keď na to nemá a nevie to, nech okamažite rezignuje,” alebo “Nech sa konečne zbalí a zmizne,” objavuje sa v odkazoch ministrovi na sociálnej sieti, medzi ktorými dominuje najmä správa, aby sa Krajčí ihneď vzdal funkcie. “Keď na to nemá a nevie to, tak nech okamžite rezignuje. Nech si zbalí kufre a ani smrad po ňom nezostane,” adresuje radu ďalšia z komentujúcich. “Čo by sme mu odkázali? No veľmi jednoduchá odpoveď. Okamžite odstúpiť a nech zdravotníctvo ide riadiť niekto schopnejsi,” dodal priamo ďalší.

zdroj: Ereport


zdroj: Ereport













Nakopte ich do ri*i

“Teraz je vidieť kam to super odborníci na čele s Krajčím dotiahli to sme teda v peknej ri…” krúti hlavou ďalší kritik ministra. “Treba sa priblblo usmievať a trepať ako všetko zvládame, všetkých vyhodiť a nakopať do r*ti, to je ten expert na zdravotníctvo,” utrhol sa diskutér. Jeden z nich poradil ministrovi, aby sa upriamil na rady profesionálov. “V prvom rade prestať nezmyselne strašiť ľudí a riadiť sa názormi odborníkov, lekárov z praxe. O popularitu nikto nestojí, ale ide o zdravie ľudí,” zdvihol varovný prst jeden z užívateľov sociálnej siete.

Prezidentka: „Otázka o odstúpení premiéra a ministra zdravotníctva je legitímna“
Situácia na Slovensku s pandémiou ochorenia COVID-19 je mimoriadne závažná. Prezidentka SR Zuzana Čaputová na to upozornila po utorkovom stretnutí s vedcami z vládneho konzília a iniciatívy Veda pomáha – matematikom Richardom Kollárom, vedcom... Čítať ďalej
17 | 02 | 2021 | Gabriel Matta