Demokrati v časopise TIME priznali, že sfalšovali zvolenie Bidena pre „dobro Američanov“
17 | 02 | 2021 I sefredaktor
Preklad: Redakcia HD 17/02/2021

Zmanipulovanie volieb amerického prezidenta, na ktorom sa podieľali i Facebook a Twitter, bolo podľa demokratov nevyhnutné pre „záchranu demokracie“. Uviedol Tsargrad.tv. Demokratická strana USA napokon otvorene priznala, že na zvolenie Joea Bidena za prezidenta použili „špinavé technológie“.

Celosvetovo známy časopis hlavného prúdu TIME venoval prekvapivo podrobnému popisu schémy rozsiahly priestor. Demokrati sa v ňom snažia ospravedlniť svoje „sprisahanie za záchranu demokracie“.

Celý rok 2020 boli Trumpovi spolupracovníci vytláčaní zo sociálnych sietí. Na tajnú dohodu  s demokratmi údajne pristúpili i Mark Zuckerberg a jeho Facebook a Jack Dorsey s Twitterom. Donald Trump znížil za štyri roky vo funkcii dane, bojoval proti nezamestnanosti a bránil príchodu migrantov. Týmto si proti sebe poštval odbory.

„Sprisahanie za záchranu demokracie“

Hlavným „sivým kardinálom“ kampane Joea Bidena mal byť Mike Podhorzer. Poradca prezidenta Americkej federácie práce - Kongresu amerických odborových zväzov AFL-CIO. Práve on mal byť oficiálne autorom viacerých stratégií. V roku 2019 mal zverbovať tisíce bývalých úradníkov, riaditeľov spoločností a aktivistov za ľudské práva, aby sa zúčastnili „sprisahania za záchranu demokracie“. Teda zmanipulovania volieb amerického prezidenta.

Viktória Nikiforová z RIA Novosti článok časopisu TIME preštudovala. Hľadala dôvod, prečo boli použité technológie sprisahania tak podrobne zverejnené. „Podplácanie zamestnancov volebných miestností, vydieranie a vyhrážky, masívne útoky na pozorovateľov a doslova pogromy. To všetko bolo použité v prezidentských voľbách v roku 2020. Teda išlo všetko o špinavé technológie, ktoré USA tak radi pripisujú režimom, ktoré im v zahraničí nevyhovujú. A teraz všetko zverejnil tento známy americký časopis,“ čuduje sa ruská novinárka.

Bežným Američanom zvyknutým už na veľa vecí podľa Nikiforovej v článku v podstate vysvetlili, že výsledky volieb boli sfalšované pre ich vlastné dobro. Zároveň mal dať demokratom jasný signál, že nesmú poľaviť. Že sú ďalšie voľby v roku 2024 už pred dverami. Obzvlášť, keď zlyhal i druhý Trumpov impeachmet.

Absolútny morálny úpadok

Priaznivci Trumpa vnímajú podľa Nikiforovej otvorene zverejnené mechanizmy sprisahania demokratov ako zastrašovanie vlastných radov. V akejkoľvek štruktúre sú podľa nej totiž jednotlivci pripravení zradiť.

„Pre celý svet je takéto otvorené priznanie špinavých praktík znakom absolútneho morálneho úpadku americkej politiky,“ uzatvára ruská novinárka.