Blaha o článkoch o Lučanskom: Najskôr ho dohnali k smrti a ešte doňho potrebujú kopať
16 | 02 | 2021 I sefredaktor

"Normálne mi prišlo zle, neviem, či som niekedy zažil ľudsky niečo odpornejšie," píše Ľuboš Blaha na margo článku denníka SME kompromitujúceho tragicky zosnulého Milana Lučanského. "Najskôr ho dohnali k smrti a ešte doňho potrebujú kopať. Neviem, či ste narazili na článok denníka Penty o tom, aký bol Milan Lučanský "úplatkár", ale ak môžete, vyhnite sa tomu, lebo sa vám obráti žalúdok," zdôrazňuje v statuse na FB.




Finančná skupina, pokračuje opozičný poslanec, ktorá je namočená do najväčšej korupčnej kauzy v slovenských dejinách, cez svoje médiá útočí na hrdinu, ktorý celý svoj život bojoval proti mafii. Svoje osočovanie opierajú o krivé výpovede zločincov, ktorí sa priznali k trestným činom. "To už rovno mohli osloviť Mikuláša Černáka, z toho by bol ten najvzorovejší kajúcnik, na svete, keby si mohol kopnúť do generála, ktorý ho poslal za mreže." konštatuje Blaha.




Provládne médiá sa museli veľmi zľaknúť toho, aký odpor sa na Slovensku dvíha voči vláde, ktorá vo väzbe mučí ľudí a dohnala k smrti Milana Lučanského, myslí si Blaha.  "A tak chcú pošpiniť jeho meno - po smrti, keď sa už nemôže brániť. Nič zbabelejšie neexistuje. Nič," podčiarkuje.






"Len si predstavte, že by takéto niečo niekto páchal na Jánovi Kuciakovi. Že by niekto po jeho smrti vypisoval články, že bol taký alebo onaký gauner a opieral to o ohováračky nejakých zločincov. Veď to je také úbohé a neľudské, že z toho behá mráz po chrbte," zdôrazňuje poslanec Smer - SD.



"Neverte mafiánskym médiám, priatelia. Nuly zo SME nemôžu zničiť povesť hrdinovi, ktorý ich prevyšoval všetkým - morálkou, cťou, intelektom aj odvahou. Tí, čo o ňom píšu, dostávajú pol výplaty od Penty, hrdinovia. Tým je povedané všetko," uzatvára Ľ.Blaha.