Advokát Ivor: Slovensko je nacistický experimentálny tábor. Vláda pácha apartheid a neľudskosť
16 | 02 | 2021 I Aneta Leitmanová
Advokát Peter Ivor v statuse na Facebooku cituje kanadské noviny breaking.news.ca, ktoré na základe opatrení vlády označili Slovensko za nacistický experimentálny tábor. Ivor dokazuje, že je to pravda.

Občania sa môžu postaviť na odpor


Advokát poukazuje na skutočnosť, že vláda pod hrozbou straty zamestnania alebo zákazu vstupu dieťaťa do školy prinútila veľkú časť populácie zúčastniť sa celoplošného testovania. Tvrdí, že boli porušené ústava, medzinárodné záväzky a boli naplnené skutkové podstaty viacerých trestných činov.

Ivor sa preto stotožňuje s názorom kanadských novín, ktoré o Slovensku napísali, že sa zmenilo na "nacistický experimentálny tábor".

"Občanom v tomto stave ohrozenia a porušovania ľudských práv zo strany štátnej moci ostávajú už iba posledné ústavné práva, ktorými možno zastaviť rozklad právneho štátu a totalitnú diktatúru. Tými sú referendum o skrátení volebného obdobia a vyhlásení volieb, právo na štrajk a právo na odpor podľa čl. 32 Ústavy SR," radí Ivor.



Matematik Kollár prehovoril jazykom bežného človeka: Nezvládame to
15 | 02 | 2021 | Aneta Leitmanová

Nedobrovoľné pokusy na ľuďoch


Advokát sa pridáva k názoru iných právnikov, že nie je možné nikoho nútiť, aby sa podroboval nútenému testovaniu. Tento stav je o to vážnejší, že Matovičova vláda zneužila plošný skríning na nedobrovoľné experimentovanie s ľuďmi.

"Navyše sú tu dôvodné podozrenia, ktoré nepriamo priznal i sám minister zdravotníctva, Marek Krajčí, že vzorky z odberov na SARS-CoV-2 používajú na analýzu DNA pre zahraničné účely. Informoval o tom na tlačovej konferencii s tým, že Európska komisia vyjadrila požiadavku, aby jednotlivé krajiny sekvenovali až 10 percent vzoriek, čo považuje za veľkú výzvu," pripomína Ivor.



Uvádza, že testovanie nebolo vyhlásené všeobecne záväzným právnym predpisom, no napriek tomu bol na občanov vyvíjaný nátlak, aby sa ho zúčastňovali. Na ľudí je nátlak vyvíjaný prostredníctvom hrozieb straty príjmu, zamestnania či podnikania alebo odopretia práva dieťaťa na vzdelanie. To všetko je podľa právnika v rozpore s ústavou.

Ďalšia vojna v koalícii: Vašečka chce odvolať Cigánikovú z postu šéfky zdravotníckeho výboru
Poslanec a predseda školského výboru Richard Vašečka (OĽANO) navrhne na najbližšom zasadnutí poslaneckého klubu OĽANO odvolať poslankyňu Janu Bittó Cigánikovú (SaS) z postu predsedníčky zdravotníckeho výboru, informuje... Čítať ďalej
15 | 02 | 2021 | editor01hd

Nikoho nemožno nútiť na experimenty


"Podľa Ústavy SR, Európskeho dohovoru pre ľudské práva, v zmysle pravidiel Norimberského kódexu nemožno nikoho donútiť, aby sa podrobil nejakému lekárskemu zákroku. Aby nechal na sebe bez prejavenia jasnej a slobodnej vôle vykonávať lekárske testy a experimenty. A to navyše bez riadneho informovaného súhlasu," informuje Ivor.

Dodáva, že nútenou účasťou na plošnom testovaní v mrazivom počasí boli ľudia vystavovaní hrozbe iných respiračných ochorení, ako sú napríklad chrípka či zápal pľúc. To podľa všetkého prispelo k zvýšenej miere chorobnosti a úmrtnosti v posledných mesiacoch novembra, decembra, januára i februára

Ivor hovorí, že "totalitné podmieňovanie základných ľudských práv a slobôd a s ním súvisiace ohrozovanie zdravia miliónov ľudí" je porušením ústavy a Trestného zákona.

Exminister Draxler organizuje celonárodný Deň hnevu, protest by sa mal uskutočniť 24.februára
15 | 02 | 2021 | sefredaktor

Nátlak, apartheid, neľudskosť


Advokát vymenúva, že členovia vlády sa hlavný hygienik sa mohli dopustiť viacerých trestných činov. Medzi inými nátlaku, apartheidu a diskriminácie skupiny osôb a zneužívania právomocí verejného činiteľa.

V prípade apartheidu sa trestná sadzba pohybuje v rozmedzí 8 až 15.

Trestného činu nátlaku sa dopúšťa ten, "kto iného núti, aby niečo konal, opomenul alebo trpel, zneužívajúc jeho hmotnú núdzu alebo naliehavú nemajetkovú potrebu, alebo tieseň vyvolanú jeho nepriaznivými osobnými pomermi". Ak sa tohto skutku dopúšťa v čase krízovej situácie, môže byť potrestaný odňatím slobody na 10 až 25 rokov alebo dokonca na doživotie.

Trestný čin neľudskosti je trestaný 12 až 25 rokmi odňatia slobody alebo doživotím. Dopúšťa sa jej ten, kto rozsiahlym a systematickým spôsobom útočí na civilné obyvateľstvo.

Nicholsonová si šliape po jazyku: Fico je skrachovaný chudák, ale Matovič musí byť vymenený
15 | 02 | 2021 | editor01hd

Slovensko je Covid diktatúra


"Na základe uvedeného je jednoznačné, že sa Slovenská republika stala totalitnou Covid diktatúrou s prvkami diktatúry fašistickej, kde je už systematicky rozkladaný právny štát," píše Ivor. Varuje, že sa rozpadol systém systém ochrany ľudských práv a slobôd. Práva miliónov ľudí sú "denne pošliapavané totalitnou fanatickou vládnou mocou".

Na Slovensku podľa neho vládne svojvôľa "despotického tyrana", ktorý sa navyše priznal k zodpovednosti za úmrtie štyroch tisícov ľudí. Všíma si, že v tejto súvislosti nikto nekoná.

"Generálny prokurátor je rovnako absolútne nečinný. Veď hádam nebude trestne stíhať politikov, ktorými bol dosadený a s ktorými v minulosti spolupracoval ako niekdajší štátny tajomník na ministerstve vnútra pod vedením Daniela Lipšica," píše Ivor.

Uhrík: Vyšehradská štvorka oslavuje 30. výročie, ale Matovičova vláda sa pchá do zadku USA
15 | 02 | 2021 | editor01hd