Vladimir Putin o svetových lídroch aj Čaputovej: Nebudem sa po nich opičiť, iba "šaškujú"
15 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Rusko je jedna z mála krajín, ktoré nezaviedli kampaň verejného očkovania. Vladimir Putin sa odmieta "opičiť" po svetových lídroch vrátane prezidentky Zuzany Čaputovej. Podľa ruského prezidenta "šaškujú" pred kamerami, informuje Pluska.


Ruskou vakcínou Sputnik 5 sa prezident Putin nechá zaočkovať "niekedy neskôr počas tohto roka" a ako sám povedal, nebude sa "opičiť" po svetových lídroch, ktorí sa nechali zaočkovať pred kamerami. Kampaň na vakcináciu proti vírusu COVID-19 tak označil za "šaškovanie" a zaočkovať sa nechá v súkromí.

Pred kamerami sa nechali zaočkovať svetové osobnosti ako prezident USA Joe Biden, herec Arnold Schwarzenegger či viceprezidentka Kamala Harrisová. Medzi známymi osobnosťami zo Slovenska je aj Zuzana Čaputová alebo úplne prvý vakcinovaný Slovák, lekár Vladimír Krčméry.

České médiá: Čaputová chce vyrábať vakcíny na Slovensku a moderátor rádia dostal zákaz vysielania kvôli statusu
Začiatkom týždňa fanúšikov stanice Rádia FM šokovala správa o tom, že moderátor relácie Rudolf Rus dostal od vedenia zákaz vysielania na mesiac kvôli statusu na Facebooku, píše portál Sputnik. Tiež informoval o vyhlásení prezidentky Zuzany... Čítať ďalej
11 | 02 | 2021 | Marek Molnár