Marček: Matovič je daňový podvodník, patologický klamár a psychicky labilný, egoistický jedinec
15 | 02 | 2021 I Petra Demková

Podľa Petra Marčeka je premiér Igor Matovič daňový podvodník, patologický klamár, psychicky labilný a nestabilný jedinec, silno orientovaný na seba, píše v statuse na Facebooku. 


Upozorňuje, že vládnutie neznamená uzurpovanie moci. „Ide o to, že ľudia si zvolili svojich zástupcov, ktorým dali mandát riadiť našu republiku,“ konštatuje Marček. Vládna koalícia bola podľa neho už na začiatku zostavovaná tak, aby mala v parlamente ústavnú väčšinu a „zrejme už vtedy mala plán meniť ústavné zákony a robiť rozhodnutia, ktorá sa nám občanom ani vo sne nesnívali, že by boli reálne priechodné".

Poslanec Sme rodina nebude hlasovať za predĺženie núdzového stavu. "Otvorte malé prevádzky a odškodnite živnostníkov!"
Ďalšia rebélia v koalícii! Potravinový expert z kandidátky Sme rodina, Patrick Linhart vydal na sociálnej sieti razantný status. Už nepodporí žiadne nezmyselné predlžovanie núdzového stavu, je za otvorenie maloobchodných prevádzok a za okamžité 100... Čítať ďalej
14 | 02 | 2021 | Petra Demková


Matovič sa označil za mesiáša

Podľa bývalého poslanca je Matovič daňový podvodník, patologický klamár, psychicky labilný a nestabilný jedinec. Marček hovorí, že premiér je "silno orientovaný na seba, sám seba v statuse označil za mesiáša“. „Veríte, že toto je človek, ktorý vie udať cestu, aby sme mali z čoho žiť a byť šťastní, že žijeme na Slovensku?“ pýta sa.

Lepšie nehodnotí ani celý parlament. Podľa neho ide o „zhromaždenie nekompetentných, slabo vzdelaných či úplne nevzdelaných koaličných poslancov, ktorí zatiaľ preukázali len schopnosť byť dokonalými hlasovacími panáčikmi. Tomuto všetkému predsedá pán (opäť v médiách označovaný) mafián, plagiátor a celkom na okraj aj inseminátor, ktorý už prestáva rozlišovať mužské pohlavie od ženského,“ hodnotí.

Čaputová je Sorosova odchovankyňa

Ani prezidentka nie je podľa Marčeka lepšia, pretože je „Sorosovou odchovankyňou a odpadovou kráľovnou“, ktorá ani nemukla, keď nás prišli testovať cudzí vojaci. Podpísala zväčša každý zákon, ktorý "vlastných občanov ohrozuje v ich právach a slobodách ako aj v ich šanci žiť dôstojne“.

JUDr. Lukáš Machala: "Slovensko je nacistický experimentálny tábor"
„Len tak ďalej Slováci! Ešte viac skloňte tie svoje otrocké chrbátiky. Ešte hlbšie kľaknite na kolená. A najmä - nepozerajte sa do očí svojim deťom a starým rodičom. Aj jedným aj druhým svojou bojazlivosťou a bezcharakternosťou totiž ničíte život,“... Čítať ďalej
14 | 02 | 2021 | Petra Demková


„Chcú, aby sme sa prepadli do letargie, báli sa a udávali sa, brojili jeden proti druhému?! A čo chceme my? Ja chcem vnímať slniečko, dýchať čerstvý vzduch plnými nádychmi bez rúška a obmedzení, keď nie som chorý, chcem sa prechádzať ulicami a vidieť a zdraviť spokojných a usmiatych ľudí, nie masky,“ píše Marček.

„Ale vidím prázdne mesto, vyľudnené ulice. Kam smerujeme, ako budeme na Slovensku žiť? Kedy budú chodiť deti do školy? Kedy sa budeme môcť stretnúť bez toho, aby sme sa báli udavačov a pokút?“ pýta sa.

Moc majú v rukách občania

Marček je presvedčený, že moc je v rukách občanov. To my sa musíme rozhodnúť ako ďalej. „Toto je krajina nás všetkých!“ tvrdí. „Aj keď už majú obsadené komplet všetky zložky a môžu ešte dôraznejšie likvidovať politických oponentov, nesmie nám to byť jedno! Veď nie každý môže alebo chce emigrovať. Ako to potom našim deťom vysvetlíme, prečo sme stiahli chvost?!“ pýta sa.

Bývalý poslanec a podnikateľ sa lúči s otázkou: „Koľko musí ešte umrieť Lučanských a ďalších, aby sme si uvedomili, v akom režime žijeme?“

Peter Marček tvrdí, že premiér bol v Paríži dohodnúť ďalšie farmaceutické pokusy na Slovákoch
Bývalý poslanec Peter Marček vo svojom príspevku na Facebooku tvrdí, že Macron musel zahladiť medzinárodný problém, ktorý si Matovič spôsobil ešte ako opozičný politik. Marček naznačuje, že na oplátku za urovnanie škandálu Matovič nechá opäť robiť... Čítať ďalej
07 | 02 | 2021 | Petra Demková