Ženy Vila Rozborila: Rozvod kvôli nevere či randenie so Silviou Kucherenko!
14 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

V lete oslávi 4. výročie svadby s Alexandrou Novotnou. Predtým si však Vilo Rozboril vzal inú ženu, a to hneď dvakrát, píše portál Topky.


Predošlou manželkou moderátora relácie V siedmom nebi bola Zuzana Ťapáková, matka jeho dcéry Katky. S ňou sa oženil dvakrát. Druhý rozvod nastal kvôli mnohonásobným neverám Vila Rozborila.

Známy moderátor sa však v roku 2017 tajne oženil s lekárkou Alexandrou Novotnou, ktorú zriedkavo zvykne zapájať do jojkárskej relácie V siedmom nebi. Ich manželstvo trvá dodnes.

Pamätáte si však na časy, kedy randil so Silviou Kucherenko, vtedy Horváthovou? Tá by sa zrejme k Vilovi len tak nevrátila. „Ten vzťah je pre mňa minulosť. Keby sa ma na to sem-tam niekto nespýtal, tak si na to ani nespomeniem. Vysvetlím to asi takto: ako 20-ročná som mala iné zmýšľanie, iný rozum, ako mám teraz. To, čo som urobila vtedy, by som určite neurobila dnes. Vtedy ma ohúrili veci, ktoré by dnes so mnou ani nepohli. Poviem to asi tak, že do niektorých vzťahov by som určite už nešla,“ prezradila Kucherenko podľa Plusky.

 

 

Koniec Smotánky? Erika Judínyová musí riešiť závažný problém!
Neoddeliteľnou súčasťou markizáckej relácie Smotánka nie je nikto iný ako Erika Judínyová, ktorá nedávno oslávila zaokrúhlenú 50-ku. Vďaka pretrvávajúcej pandémii koronavírusu je však možné, že relácia už nebude mať dlhú dohru, aspoň nie v podobe,... Čítať ďalej
13 | 02 | 2021 | Timotej Dudka