Blaha: Remišová je talentovaná ako Jim Carrey vo filme Blbý a Blbší. Ale už stačilo, ľudia umierajú!
14 | 02 | 2021 I Michal Filek

Ľuboš Blaha pozeral diskusnú reláciu RTVS O5 minút 12. Hosťami boli jeho stranícky šéf Robert Fico a Zaľuďka Veronika Remišová. Na podpredsedníčke vlády nenechal za jej "výkon" nenechal jednu nitku suchú. 


"Mám takú malú radu pre stranu Za ľudí. V dobrom. Neposielajte už tú vašu Maňušku do televízie, lebo už vás fakt nebude voliť ani Kiska," začal svoj status poslanec SMER-u.





Vraj si myslel, že Veronika Remišová sa už viac strápniť nemôže, ale dnes prekonala všetky očakávania. Prebiehalo to asi takto:


Moderátor sa pýta: "Pani Remišová, prečo nerobíte nič s e-karanténou, ktorú máte ako ministerka na starosti?" Odpoveď: "Lebo Fico sa nedal zaočkovať." "Pani Remišová, ale ja sa pýtam na e-karanténu." "Ale Fico sa nechce dať zaočkovať."


Na čokoľvek sa spýtal moderátor, odpoveď bola podľa Blahu: "lebo Fico". Škoda, že sa jej vraj nespýtal, koľko je hodín, odpoveď by bola "trištvrte na jednu, ale za to môže Fico, vŕŕŕ".


„Samovraždu spáchali Lučanský aj Böhm, pokúsila sa o ňu Jankovská, kto bude ďalší?“ pýta sa Ľuboš Blaha
František Böhm vyvolal svojou samovraždou doslova búrku teórií, prečo sa to stalo a kto by za to mal či mohol niesť zodpovednosť. Jedným z tých, ktorí sa nad touto tragickou udalosťou zamýšľajú vo svojom statuse je aj Ľuboš... Čítať ďalej
13 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


"Ten kontrast bil do očí. Na jednej strane Robert Fico, ktorý sa štátnicky snažil upokojovať, prinášať konštruktívne riešenia, vyzývať k systematickým opatreniam. A hlavne počúvať sociálnych partnerov - odbory, samosprávy, priemyselníkov, vedcov. Áno, Robert Fico to vyjadril presne: predstavte si, že by si počas druhej svetovej vojny maršal Žukov a Konev nadávali do "idiotov" ako Matovič so Sulíkom. Takto to fungovať nemôže. Toto je chvíľa, kedy sa národ musí zjednocovať a táto infantilná vláda ho iba rozoštváva."


No a oproti Robertovi Ficovi sedela vraj tetka, ktorá sa proste došla pohádať. Ako nejaká hysterická fúria. Bez úrovne, bez šarmu, bez akejkoľvek inteligencie. Len proste tupo nadávať. Tak to videl Ľuboš Blaha.


"Ten pocit, keď baba chce silou mocou vyvolať hádku, aby mohla vybľakovať ako kofa na trhu. A oproti nej sedí chlap, ktorý sa na tom náramne baví, pokojný a vysmiaty. Pohľad na nezaplatenie. Chvíľkami som mal pocit, že Remišová jednu utne aj moderátorovi, lebo si dovolil občas tichúčko zašvitoriť, či by sa predsa len nemohla venovať aj odpovedi na jeho otázku. A hneď vzápätí vlochla divý pohľad na Roberta Fica a zvreskla - vy ste už hovorili dosť. Epické. To bolo ako z nejakej bláznivej komédie."


Poslanec tvrdí, že podpredsedníčka vlády Remišová nepovedala nič k tomu, čo bude vláda robiť s krízou, no zato sa vo svojich otázkach dostala od pandémie až k mostom, k nejakej ex-ministerke Kalavskej a už vraj len čakal, kedy vytiahne hlasovanie SDĽ-ky v roku 1998, lebo presne toto dnes ľudí zaujíma - dnes je tá správna chvíľa riešiť politický pravek.


"A potom sa čudujeme, že táto vláda nemá žiadnu autoritu. V kľúčových funkciách sedia takéto prostoduché postavičky a potom je samozrejmé, že štát nevie, čo má robiť. A ľudia umierajú. Majú peniaze no nepomáhajú. Likvidujú ľudí, berú im slobodu. Oni to inak nevedia. Vyučili sa za bábkoherečky a teraz majú riadiť štát - nemohlo to dopadnúť inak."


A Remišová si dovolila v takejto chvíli oznamovať verejnosti veselú správu, že všetko je už vyriešené, lebo očkujeme. Blaha ale  pripomína, že táto vláda nevedela nakúpiť ani striekačky a Slovensko preto prišlo o kopu vakcín, ale hlavne, že Maňuška sa raduje, jupí.


"Koľko čudných „samovrážd“ ešte Slovensko čaká?" pýta sa Ľuboš Blaha. Pripomína to praktiky gestapa
Samovražda „kajúcnika“ Františka Böhma rozvírila aj vody na politickej scéne. Vyjadril sa k nej i poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha, ktorý to vo svojom statuse skonfrontoval so smrťou Milana Lučanského. Čítať ďalej
13 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik

"Ale najväčší problém je, že sa nechce dať zaočkovať Robert Fico. Je to jeho slobodné rozhodnutie a rovnako to vidí 60% ľudí na Slovensko, vrátane mňa - zavrú nás za to? A áno, Robert Fico, rovnako ako väčšina spoločnosti, nedôveruje farmafirmám a má na to dobrý dôvod. Veriť tomu, že farmaceutické firmy chcú ukončiť choroby je asi také naivné, ako že zbrojárske firmy chcú ukončiť vojny. Nebláznite. Očkovanie musí byť dobrovoľné a ľudia majú právo nedôverovať štátnej propagande a nenažraným korporáciám."


Poslanec je presvedčený, že za dnešný tragický stav môže vláda. Fico to vraj povedal jasne - príčinou je celoplošné testovanie. A obetným baránkom sú reštaurácie, obchody a školy. Toto musí skončiť. Cestou je jedine referendum.


"Ja uznávam, že pani Remišová vie pobaviť. Je v tomto smere zhruba rovnako talentovaná ako Jim Carrey vo filme Blbý a blbší. Ona to dokonca ani nemusí predstierať - to je unikátne. Ale ľudia sa už napriek tomu nebavia. Prichádzajú o všetko. Kvôli takým lúzrom ako je Matovič či Remišová. Už stačilo. Už to nie je smiešne," uzavrel Ľuboš Blaha.


 

Blaha: "Ľudia mrznú a niektorí si ani nevšimli, že im manželky investovali 600-tisíc do nejakej lotroviny"
Ľubošovi Blahovi prednedávnom zomrel otec. Včera bol oblečenie, ktoré po ňom zostalo zaniesť do ubytovne pre bezdomovcov. Šokovalo ho, koľko ľudí využíva v tomto čase jej služby. A najmä to, že štát nedokáže zabezpečiť pre svojich občanov... Čítať ďalej
13 | 02 | 2021 | Michal Filek