Testovanie, aké sa robí u nás, sa nerobí nikde na svete. Zastavte ho, vyzýva Danko premiéra
13 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Neustále testovanie už vadí nielen bežným ľuďom, ale aj politikom. Jedným z nich je i predseda SNS Andrej Danko, ktorý cez video zaslal premiérovi výzvu.


Slovensko je štát, ktorý nielen vedie v celosvetovom rebríčku úmrtí, ale určite aj počte antigénových testovaní. Všimol si to aj predseda národniarov Andrej Danko, ktorý vo videu umiestnenom na sociálnej sieti apeluje na premiéra Matoviča aby s tak mohutným testovaním prestal.
Tak, ako sa správa Matovič, sa nesprával ani Mečiar, Fico, Dzurinda či Radičová

Podľa Andreja Danka si už au zahraničná tlač všimla, že tu máme premiéra, ktorý tvrdohlavo trvá na tom, že sa občania Slovenska musia každých sedem dní testovať. „Chcem vás ubezpečiť, že sa to nerobí nikde na svete. Opak je pravdou, predseda vlády všade na svete sa snaží o celospoločenskú podporu,“ hovorí na úvod predseda mimoparlamentnej strany a dodáva, že tu máme maniere, aké sme tu nemali 30 rokov. „Nepamätám si, že by sa tak správal Mečiar, Fico, Dzurinda, Radičová, nepamätám si, že by sa správali tak k svojmu národu, a hlavne aby ignorovali tých, ktorí ich nevolili,“ konštatuje Andrej Danko, podľa ktorého tu vždy prebiehal celospoločenský dialóg.



„ Nech si voliči urobia uzáver sami, ja však verím, že starostovia a primátori, ktorí sa vzoprú Igorovi Matovičovi, nebudú trestne naháňaní, nebudú trestne stíhaní. Som presvedčený, že čas im dá za pravdu. Miesto toho, aby starostovia a primátori riešili kalamitné situácie so snehom, pomáhali bezdomovcom, sú neustále terorizovaní. Vyzývam predsedu vlády Igora Matoviča, aby zastavil sedemdňové testovanie občanov Slovenska,“ končí svoje video šéf národniarov, podľa ktorého zima pomáha v šírení vírusu, a tým pomáha korone. „Zastavte toto testovanie a verím, že nikoho za toto nebudete šikanovať,“ nabáda Andrej Danko v samom závere slovenského premiéra.

Danko prekvapivo vyhlásil: nech si Matovič berie príklad z Orbána
Predseda SNS Andrej Danko sa v relácii V politike televízie TA3 pustil do kritiky vlády Igora Matoviča. Medzi rečou prekvapivo vychválil bývalého úhlavného nepriateľa národniarov maďarskú vládu. Čítať ďalej
01 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.