Koniec Smotánky? Erika Judínyová musí riešiť závažný problém!
13 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Neoddeliteľnou súčasťou markizáckej relácie Smotánka nie je nikto iný ako Erika Judínyová, ktorá nedávno oslávila zaokrúhlenú 50-ku. Vďaka pretrvávajúcej pandémii koronavírusu je však možné, že relácia už nebude mať dlhú dohru, aspoň nie v podobe, akej ju poznáme, informuje Nový Čas.


Erika Judínyová pôsobí ako moderátorka Smotánky už viac ako 23 rokov. Bez nej si reláciu o prominentoch len ťažko predstaviť. Erika zbierala materiál do relácie na spoločenských akciách, kde spovedala známe tváre slovenského šoubiznisu.

Tomu je však vďaka pandémii koronavírusu koniec. Všetky podujatia sú zakázané, a tak sa zdá, že kým vonku zúri COVID-19, Smotánka jednoducho nemá o čom.

Erika Judínyová oslavuje 50-ku: Ako to mala v živote s partnermi?
Hoci na to moderátorka Smotánky nevyzerá, Erika Judínyová už oslavuje pol storočia na tejto Zemi, píše portál Pluska. Ako to mala v jej živote s partnermi? Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Timotej Dudka

Pravda je však taká, že Judínyová sa vynašla a Smotánku svojou kreativitou zachráni aj počas pandémie.
„Rozhodla sa s kompetentnými, že relácia musí prejsť zmenou. Budú sa držať troch pilierov - Šoubiznis za uplynulý týždeň - v tejto rubrike zhrnú, čo sa udialo. Budú sa držať článkov v médiách. Ďalej to bude Retro - to už diváci poznajú a novinkou budú stretnutia so známymi ľuďmi. Erikini redaktori budú napríklad chodiť aj do domácností celebrít,“ prezradil zdroj z televízneho prostredia pre Nový Čas.

„Smotánka rozhodne nekončí, vynikajúce čísla sledovanosti v novej sezóne dokazujú, že Erikine nápady, ako reláciu obsahovo napĺňať aj v covidovej dobe, fungujú skvele,“ potvrdil PR manažér Markízy Tadeáš Kurka.

K veci sa vyjadrila i samotná Judínyová. „Ponímame to inak. Keď nie sú akcie, tak si musíme obsah relácie vyrobiť sami. Diváci určite o nič neprídu, šoubiznis funguje aj keď nie na akciách. Budeme aj naďalej prinášať najhorúcejšie aktuálne informácie z toho, čo sa deje. Život sa predsa nezastavil, hoci je všade korona,“ uzavrela moderátorská stálica.

Známa moderátorka porodila prvého potomka! S manželom Skrúcaným sa radujú
Aj keď je Erika Judínyová primárne moderátorkou Smotánky, teraz má úplne novú životnú úlohu. Rok pred 50. rokom života sa stala matkou. S hercom Štefanom Skrúcaným privítali na svete svojho prvého spoločného potomka. Je to chlapec alebo dcéra? Pýta... Čítať ďalej
20 | 05 | 2020 | Imrich Kovačič