Mazurek: Treba prestať vyhadzovať stovky miliónov za testy a peniaze naliať do zdravotníctva. Ale to nie...
12 | 02 | 2021 I Ivan Brožík

"Podporovať imunitu a propagovať zdravý životný štýl, ako aj profesionálne zabezpečiť zdravotnú starostlivosť a namiesto stoviek miliónov za testy, radšej naliať peniaze do zdravotníctva, tak to samozrejme neprichádza v úvahu..." Citát Milan Mazurek, poslanec NR SR.




Reprofoto FB (@MilanMazurek.NRSR)


"Každodenná dávka karanténnych a pandemických hlúpostí od nášho ministra zdravotníctva." Píše Mazurek v začiatku svojho statusu na sociálnej sieti.

A vysvetľuje na drobné: "V skratke: - nevieme, či vakcína bude účinná na rôzne variácie koronavírusov, ktoré sa šíria,
- aj keď sa zaočkujete, nie je vám to nič platné, lebo musíte dodržiavať všetky opatrenia ako ostatní, - nevieme, aké dlhodobé negatívne účinky môžu vakcíny mať, to nevieme, ale otestujeme ich na vás."

Podľa Milana Mazureka "sami vrcholní politici priznávajú, že s tým vírusom nevedia urobiť nič, lebo to nie je v ľudských silách. Podporovať imunitu a propagovať zdravý životný štýl, ako aj profesionálne zabezpečiť zdravotnú starostlivosť a namiesto stoviek miliónov za testy, radšej naliať peniaze do zdravotníctva, tak to samozrejme neprichádza v úvahu..."

"Všade však stále sledujem obrovské množstvo ľudí, ktorí sa boja. Boja sa o svoj život. Pokiaľ sa však neprestaneme báť a nezačneme žiť ako ľudia, nič sa nezmení." Konštatuje na sociálnej sieti Milan Mazurek.

Mazurek: Neschopní pajáci nemôžu viesť Slovensko v ťažkých časoch, je potrebné podporiť referendum o predčasných voľbách.
10 | 02 | 2021 | sefredaktor