Koalícia je v troskách, Blaha vyzýva - "poďme ich doraziť referendom"!
12 | 02 | 2021 I Ivan Brožík

Armagedon, miesto, na ktorom sa zhromaždili mocibažní... Podobný obraz opisuje poslanec NR SR Ľuboš Blaha a konštatuje, že to, čo sa volá koalícia, sú iba trosky sľubov.


Najskôr Blahova predpoveď na najbližšie dni - týka sa  "Drama Queen" z SaS. Podľa toho, čo píše poslanec na sociálnej sieti, "dramatický odchod Lucie Nicholsonovej dva dni po tom, čo sa zosmiešnila pred celým Slovenskom, bude zrejme onedlho nasledovať rovnako dramatický príchod do Progresívneho Slovenska."




Reprofoto FB (@Ľuboš Blaha)

"Inteligenčný kvocient SaS sa po odchode "maturitnej" europoslankyne zo strany okamžite razantne zvýšil, gratulujeme. Našťastie, v strane ostáva ich druhý mozgový trust - Jana Bittó Cigániková. Tá bude naďalej rozveselovať liberálne publikum svojimi nohavičkami a ďalšími pádnymi argumentmi." Pokračuje v humoristickom tóne Blaha.


Blaha: Nerozumiem, prečo na Slovensku nechávajú našich rodičov zomierať a neskúšajú ich liečiť
11 | 02 | 2021 | sefredaktor

Následne hneď autor statusu naráža na to, že ak je politik na tlačovke a o jej obsahu nič nevie, je to prinajmenej zarážajúce: "Ako sme sa dozvedeli, na povestnej tlačovke Nicholsonovej sa Cigániková vyskytla ako stranícky nábytok - postavili ju tam a ona s tým, čo hovorila Nicholsonová o miliarde, nemala nič spoločné. Len sa tam tak ocitla ako komparz - aké hrdinské od Janky, že?"


"SaS sa už medzitým chystá na predčasné voľby. Celá Bratislava je oblepená predvolebnými billboardami Sulíka - ja len, že prečo by niekto pchal ťažké peniaze do takejto politickej kampane uprostred volebného obdobia. Sulík sa už pripravuje na voľby - dobré vedieť." Zaujímavé, v čase zákazu vychádzania bežný občan ani nemá ako zistiť, aké a či sa vonku zjavili nejaké billboardy - tak sa to dočíta zo statusu Ľuboša Blahu.


Blaha: Milá pani prezidentka, prebuďte sa! Ste hlavou štátu. Zlyhaného štátu
Poslanec Smeru Ľuboš Blaha vášnivo kritizuje stúpajúci počet úmrtí na Covid-19. Príčinou tragédií sú celoplošné testovania organizované Igorom Matovičom a prezidenta Zuzana Čaputová mlčí, píše v statuse na Facebooku. Čítať ďalej
11 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik

Už dlhšie sa pomerne hlasno šepká o tom, že - píše ďalej Blaha - "rozpadá sa aj Sme rodina, okresné štruktúry sú zdesené z toho, že strana neplní svoj program a na kľúčové pošty dosadzuje Borisových mafošov. Žiadne byty, žiadna sociálna pomoc, žiadna ochrana pred migráciou - len pletky s transsexuálmi, vyhadzovanie sestričiek a mastenie vačkov." (V preferenciách už aj Remišovej Zaľudia preskakujú multioteckovu rodinnú stranu, chce sa dodať - pozn.red. HD)


Napokon Blaha o tom píše tiež - "je vrcholom naivity, že niekto uveril Borisovi Kollárovi, že mu záleží na nejakom programe či straníckych štruktúrach - keď ho necháte pri válove, odsúhlasí aj Sorosovho fanatika na čele migračného úradu."


"No chápete - úplný slovenský Salvini. Za tučný kšeftisko sem navozí aj celú Sýriu a ak na tom zarobí, pridá aj polovicu Líbye. Niekto sa čuduje, že už padol na 5 percent a že od neho húfom odchádzajú aj vlastní straníci?" Pichne si ešte Blaha v statuse do Kollárovej Sme-rodiny.


"V politickej kóme sa už dlhodobo nachádza najmenšia koaličná strana, Kiskova Za ľudí. Remišová sa vadí so Šeligom, kto stranu pozdvihne z nízkotučného mlieka na polotučné - obaja sú tak mimoriadne charizmatickí, že ich už nevolia ani vlastné rodiny."


Blaha vymenoval 10 zločinov Matovičovej vlády. Najťažší z nich je genocída vlastného národa
10 | 02 | 2021 | editor01hd

Ľuboš Blaha sa doslova čitateľov pýta: "Povedzte, kto okrem úplných neoliberálnych sociopatov by volil Remišovú po tom, čo pred pár dňami zadrela, že sa čuduje SaS ako podnikateľskej libertariánskej strane, že chce pomáhať ľuďom, ktorí sú cez schému kurzarbeit platení "za to, že sedia doma? Hlavičke-makovičke Remišovej zjavne ušlo, že tí ľudia, čo dostávajú pomoc od štátu, nesedia doma pre to, lebo im prirástli zadky k epedu, ale preto, lebo im vláda zakázala chodiť do práce a zavrela im podniky - sociálna pomoc pre týchto ľudí nie je žiadne socialistické dobrodenie, ale kompenzácia za svinstvo, čo na nich pácha štát."


Poslanec pridáva ďalší bonmot - "tomuto rozumie aj Sulík, ktorý má sociálne cítenie na úrovni Jacka Rozparovača. No Remišová tomu nerozumie - ona by tých ľudí nechala umrieť hladom a ešte sa čuduje, že prečo by sme miliardy z EÚ investovali do pomoci ľuďom. Byť väčší sociálny netvor ako Sulík, to je na zápis do Guinessovej knihy rekordov. Po tomto už Za ľudí nebude voliť ani nízkotučné mlieko. Žiadna žena v dejinách politiky neprejavila toľko surovosti ako tuná Veronika a britská kráľovná Bloody Mary sa fakt snažila." K Blahovmu príkladu ešte redakcia HD na vysvetlenie dodáva, že ním spomínaná panovníčka bola Mária I. zvaná Katolícka alebo Krvavá, anglická kráľovná v rokoch 1553 až 1558.


Blaha: Keby bola hmotná zodpovednosť politikov, koľko by trvalo Veronike kým našetrí tú miliardu?
Problém v koalícii ohľadom „stratenej“ jednej miliardy eur z eurofondov, za čo môže údajne vicepremiéra Veronika Remišová, rozoberá vo svojom statuse aj Ľuboš Blaha. A vôbec nie v rukavičkách. Čítať ďalej
09 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik

Ľuboš Blaha (Smer - SD) však páli aj po ďalšom koaličnom politickom subjekte. "V polčase rozpadu je aj OĽaNO. O členov síce neprichádzajú, lebo nikdy žiadnych nemali. Ale už je na odchode poslanec Čepček, stredoveké krídlo strany poškuľuje po vytvorení novej kresťanskej strany a jediný, kto ešte Matovičovi ostal, je Chlóra Buanda Salara Banda alias hajlujúca teta márne sa modliaca za Matovičovu múdrosť. (Vysvetlenie redakcie HD - ide o zobrazenie istej aktivistky modliaceho sa združenia vo videu, ktoré sa na sociálnych sieťach stalo okamžite virálnym.)


Poslanec ešte na adresu OĽaNO pripomína: "Ruku na srdce: aj poslanci OĽaNO vidia, ako sa rútia ku dnu Matovičove preferencie a postupne vyliezajú z Matovičovho pozadia a hľadajú, kde inde by sa upichli, keď OĽaNO padne na nulu. To, že Matovič, je psychopat už pochopili aj takí mozgoví titáni ako Pročko či Tabak - OĽaNO je dva milimetre od zániku. Už ich len - doraziť."


Takže summa-summárum - posolstvo Blahovho statusu na sociálnej sieti znie - "štyri strany a všetky v ťažkej existenčnej kríze. Referendom ich môžeme doraziť. Preto má zmysel podpisovať, burcovať, bojovať za predčasné voľby. Matovičova mafia končí a čím skôr sa rozpadnú, tým lepšie pre Slovensko.
Dorazme ich! Referendum! "


"Na Slovensku máme vládu, ktorá je ako vystrihnutá z blázinca," píše Ľuboš Blaha
"V susednom Rakúsku otvárajú obchody, u nás nič. V pravidlách, kedy Dobby môže vychádzať von, sa už nevyzná ani Albus Dumbledore. Nevedia, kde sa otvárajú školy, nevedia, kedy potrebujete modré lajstro, nevedia nič. Vláda, ako vystrihnutá z... Čítať ďalej
08 | 02 | 2021 | Ivan Brožík