Sulík sa vyjadrí k odchodu Nicholsonovaj, až keď sa s ňou porozpráva
11 | 02 | 2021 I editor01hd
Minister hospodárstva a predseda SaS Richard Sulík nebude komentovať rozhodnutie europoslankyne Lucie Ďuriš Nicholsonovej vystúpiť zo strany, kým sa s ňou osobne nepozhovára, informuje TASR.

"Nebudem sa ešte teraz vyjadrovať k pani Nicholsonovej. Vyjadrím sa, samozrejme, keď dozreje čas. Včera bola vláda, potom som mal plný program, dnes som v Nitre, pani Nicholsonová je v Bruseli a ja sa chcem s ňou v pokoji stretnúť, respektíve vyjadrím sa potom, ako budem mať možnosť sa s ňou v pokoji rozprávať," povedal Sulík.

K situácii došlo po spore medzi Nicholsonovou a vicepremiérkou Veronikou Remišovou (Za ľudí) v súvislosti s eurofondami. Europoslankyňa v pondelok informovala, že Slovensko prišlo nenávratne o miliardu eur z eurofondov, pretože do konca roku 2020 nezabezpečilo v Európskom fonde regionálneho rozvoja jej realokáciu. To Remišová odmietla s tvrdením, že na tlačovej konferencii Nicholsonovej odznelo mnoho zavádzajúcich informácií a nie je pravda, že by Slovensko miliardu eur z eurofondov nerealokovalo na boj s ochorením COVID-19.
Skrachovaný politik Galko o Nicholsonovej: Je to vydieračka, vždy bola taká
11 | 02 | 2021 | editor01hd