"Rýchla sláva mi stúpla do hlavy," priznáva 20-ročný herec z Oteckov Oliver Oswald
11 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Herec Oliver Oswald (20), ktorý stvárňuje úlohu Lukyho v úspešnom seriáli TV Markíza Oteckovia, priznal, kedy a prečo mu stúpla sláva do hlavy. Prezradil tiež, vďaka komu stojí opäť nohami na zemi, píše Nový Čas.


Vpratať do kože sa Oliver Oswald nevedel už pri prvých náznakoch slávy. Jeho hviezdna kariéra sa totiž začala v útlom veku. Vtedy pôsobil okrem vzdelávacieho programu pre deti, ktorý tvorila RTVS, aj v seriáli Zita na krku.


„S nástrahami popularity a so slávou som bojoval, keď som mal 10 - 11 rokov, keď som hral v seriáli Zita na krku. To bolo niečo, keď som objavil prvýkrát pocit, že ma zrazu spoznávajú ľudia na ulici a trošku mi to začalo stúpať do hlavy, ale veľmi rýchlo ma uzemnili rodičia, kolegovia a kamaráti,“ prezradil Oliver pre Nový Čas.

„Nechcem hovoriť, že sa kvôli tomu cítim nejaký slávnejší v porovnaní s dobou predtým. Určite cítim, že vďaka Oteckom sa mi otvorilo mnoho iných dverí. Môžem robiť napríklad aj dabing, spoznalo ma viacero ľudí vo svete eventov, môžem robiť moderátora v rádiu. Neviem, či za to môžem vďačiť len Oteckom, ale dopomohli mi k tomu, aby som mohol robiť prácu, ktorá ma baví,“ priznal herec.


Mojsejovci žijú už roky bez seba. Ktorá žena si získala Braňove srdce a ako im to klape?
Kedysi by len málokto hádal, že sa niekedy rozídu. V roku 2012 však zrejme najkontroverznejšiu dvojicu slovenského šoubiznisu Braňa a Noru Mojsejovcov súd rozviedol. Kto si odvtedy podmanil hudobníka a abstinujúceho alkoholika Braňa? Čítať ďalej
11 | 02 | 2021 | Timotej Dudka