Andrej Danko šokuje: Najal si hercov zo SND, aby ho doučovali
11 | 02 | 2021 I editor01hd

 Najal si profesionálnych hercov zo Slovenského národného divadla, aby ho doučovali z komunikácie s verejnosťou. Bývalý šéf NR SR Andrej Danko pochopil, že ju celý čas zanedbával, píše portál Plus 7 dní.


Predseda SNS Andrej Danko sa cez sociálne siete prihovoril Slovákom oddýchnutý. Po prehratých voľbách sa vrátil k advokácii a poradenstvu a so záujmom sleduje politikov, aj keď podľa jeho slov ho nemrzí, že medzi nimi nie je. „Keď som po voľbách videl v parlamente Pročka, potom tanečníka a ďalších, hovoril som si, že možno aj dobre, že tam teraz nesedím,“ nešetril kritikov podľa Plus 7 dní. Napriek týmto slovám zrejme málokto zabudne na jeho výroky a kauzy, ktoré neraz zabávali celý národ.

Teraz Danko prekvapil informáciami, podľa ktorých si uvedomuje, ako zanedbával komunikáciou s voličmi, a tak sa tento problém snaží dohnať. K tomu mu majú pomáhať slovenskí herci. „Uvedomil som si, že som zanedbal komunikáciu. Pochopil som, že niekedy nie je dôležité, čo robíš, ale ako to povieš. Objednal som si mediálne tréningy, mám nejakých hercov z národného divadla, ktorí ma doučujú,“ prezradil Danko. O akých hercov ide konkrétne, však udržal v tajnosti. „Nechcem im pokaziť život,“ uzavrel.

České médiá: Danko ďakuje Matovičovi za otvorený prístup k ruskej vakcíne
Slovenská národná strana (SNS) na Facebooku informovala, že Slovensko urobilo veľký krok vpred, pokiaľ ide o vakcíny proti Covid-19, keďže sa začali rokovania s Ruskom o dodávke jej vakcín Sputnik V, píše český portál Sputnik. Čítať ďalej
10 | 02 | 2021 | Marek Molnár