Alibista Matovič chce dať ruky preč od Covid automatu. Ľudia mu to parádne natreli
11 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Premiér Igor Matovič píše v statuse na sociálnej sieti, kto bude v prípade neúspechu COVID automatu vinníkom. Ako je uňho zvykom, zodpovednosť zvaľuje na iných, no tentoraz to robí skôr, ako sa niečo stalo.


„V týchto dňoch sa mnohí tí, čo trpia s perom v ruke pocitom morálnej nadradenosti nad nedostatočne progresívnymi obyčajnými ľuďmi, nechávajú počuť, ako je COVID automat nafigu nastavený a ako na koronu nezaberá, ako to Matovič zase potototo,“ píše premiér.

Doktor Piják: Žasnem, ako Krajčí podceňuje riziká spojené s vakcínou AstraZeneca
10 | 02 | 2021 | editor01hd


„Nuž, moji milí, mesiace ste šírili nenávisť voči opatreniam s tým, že všetko treba nechať na odborníkov či vedcov a keď to teda ešte neviete, čo veľmi dobre viete - COVID automat je čistokrvné dielo odborníkov a vedcov - tak by som bol rád, aby ste nešírili svoje nenávistné bludy a keď bude fungovať, pochváľte ich, a keď nie, tak viete, kde sa sťažovať - autorov poznáte,“ alibisticky sa zbavuje zodpovednosti Matovič.


Ste premiér, tak neskláňajte hlavu!

Prirodzene, pod príspevkom sa ihneď rozbúrila široká diskusia, kde to ľudia premiérovi „jasne vysvetlili“ a odporučili mu, aby si uvedomil, že plnú zodpovednosť nesie ako premiér on

„Igor Matovič, vy aj my, všetci sme unavení zo situácie ktorá tu je. Pomaly bude rok, čo žijeme s COVID-om, prispôsobujeme sa, obmedzujeme, veľká časť z nás sa snaží žiť s obmedzeniami ktoré nám servírujete, ale naozaj je už maximálne detinské toto pinkanie si, kto za čo môže a ja vlastne za nič nenesiem zodpovednosť! Ste premiér! Tak neskláňajte hlavu ale snažte sa byť na mieste, ktoré ste zaujali!“ odporúča mu Eva Drahošová Tarcsiová.
Buďte chlap, aspoň to skúste

„Pán premiér, kto bol autorom 1. kola celoplošného testovania? Kde nám bolo povedané, že nám to pomôže? Kto bol autorom 2. kola testovania? Keď ste vraveli, že budú pokojné Vianoce? Kto nám tu ťahal motúze po pod fúze? A výsledok. Žiadna zmena, nie klamem, je tu zmena, ale opačným smerom. Fakt si neviete uznať chybu? To ste fakt tak slepý? Myslím to obrazne. A teraz už dávate žezlo na epidemiológov? Buďte chlap, aspoň to skúste, toľko urážok, čo vy ste vypustili voči nám ľuďom, tak to je už za plné vrece. A vy chcete, aby sme vás pochopili? Majte troška sebareflexie a uznajte si to, čo už rok nezvládate. Fakt. Lebo ľudia majú len jedny nervy a hlavne majú rozum. Pekný večer a veľa zdravia,“ dodal Jaroslav Repka.

Belousovová: "Matovičov duševný stav sa nezlepšuje. Práve naopak!"
Anna Belousovová na svojom facebooku reagovala na včerajší status Igora Matoviča, ktorým sa snažil zosmiešniť pripravované referendum za predčasné ukončenie volebného obdobia. Premiér sa, podľa nej, zasekol vo vývoji a ľudia majú, žiaľ, pocit, že... Čítať ďalej
09 | 02 | 2021 | Michal Filek