Ženy sa priznali: Sex vedľa svokry alebo vo verejnom bazéne!
10 | 02 | 2021 I Marek Molnár

Pre niektorých z nás je sex absolútne intímnym a privátnym okamihom, ktorý rozhodne nechceme zdieľať s nikým iným. Pocit, že nás môže niekto nachytať, by sme jednoducho nezvládli. Avšak nájdu sa aj takí, ktorých sex na verejnosti nesmierne vzrušuje, píše portál Blesk.


Možno to niekomu pripadá šialené, ale v skutočnosti sa také veci dejú. Keď je chuť príliš silná, veľa ľudí úplne stráca súdnosť a spraví si rýchlovku pokojne aj vedľa svokry! A ako ste na tom vy, túžite po dobrodružstve ako tieto ženy alebo ste skôr hanblivá?

Martina

"Doma je pokrstený snáď každý roh. Okrem toho aj auto, les, kukuričné ​​pole. Najväčšia pecka to bola na námestí. More v pohode, ale v bazéne som mala problém (chlór a následný zápal, aj keď nič strašné), pláž neodporúčam, pretože ten piesok nie je nič moc," uviedla Martina.

Andrea

"Miesta: doma - všade, v prírode - v rybníku, v lese, pri vode, na poli, ďalej v aute, na návštevách, na toalete v bare a reštaurácii. Chcela by som vyskúšať pri mori na pláži, pod sebou samozrejme uterák, a v noci na balkóne," opísala svoj sexuálny život Andrea.

Sex podľa horoskopu: Kto najčastejšie predstiera orgazmus a kto "to" chce robiť s kamarátkou?
Prieskumy spoločnosti Skynetom Condoms sa tradične zaoberajú sexuálnymi návykmi ľudí podľa farby vlasov. Milostné špeciality majú podľa štúdie aj znamenia zverokruhu. Aké znamenie miluje misionára, najčastejšie predstiera orgazmus alebo nikdy... Čítať ďalej
06 | 02 | 2021 | Marek Molnár


Karolína

"V bazéne na verejnom kúpalisku, v skúšobnej kabínke H&M, na rôznych záchodoch (obchod, krčma, kaviareň), na pingpongovom stole, na lúke (vyhnal nás poľovník), v aute, v podzemných garážach, u svokry v bazéne (asi meter od nás sa opaľovala), v lese, na lavičkách, na cintoríne, vo vlaku a autobuse, na hokeji. Nespomínam si na všetky miesta, ale bolo ich dosť," uviedla Karolína.

Veronika

"Medzi moje kontroverzné miesta patrí sex v prírode na strome a na streche garáže, ale poriadne na verejnosti som to nikdy nerobila, asi by som sa nedokázala poriadne uvoľniť a užiť si to," poznamenala Veronika.

81 členov swingers párty dostalo pokutu za orgie počas pandémie
V počte je sila, avšak v tomto prípade to neplatí. 81 nadržaných (a zadržaných) účastníkov swingers párty vo francúzskej obci Collégien, ktorá sa nachádza 32 kilometrov od Paríža, dostalo mastnú pokutu. Na orgie sa totiž vrhli v čase zákazu... Čítať ďalej
05 | 02 | 2021 | Marek Molnár