JUDr. Radačovský mainstreamu: Mňa sa nezbavíte!
10 | 02 | 2021 I sefredaktor






Právny zástupca rodiny tragicky zosnulého generála Lučanského  zareagoval na "senzačné odhalenia" mainstreamových médií, že nie je zapísaný v zozname advokátov. "Pokiaľ niekto má kontakt na mainstreamové denníky, prosím, preložte im to do ich zrozumiteľnej reči, že rodina Lučanských nepotrebuje zastupovanie advokátom, pretože proti ním nie je vedené žiadne trestné konanie," vysvetľuje  JUDr. Miroslav Radačovský v statuse na FBplatný zákon.


"Rodina Lučanských je v trestnom konaní v procesnom postavení poškodeného. Za danej situácie ju môže zastupovať aj lekár, murár a možno aj novinár, ba dokonca aj politológ. Preložte im to to v záujme toho, aby sa dezinformácie a hlúpučké právne konštatácie nezverejňovali, pretože občania Slovenska si to nezaslúžia," píše bývalý sudca.





"Čoraz viac a častejšie sa stretávam, nielen zo strany mainstreamových médií, ale, žiaľbohu, aj zo strany niektorých politikov, s útokmi na moju osobu a to len preto, že ma rodina Lučanských splnomocnila na  zastupovanie. Tieto skutočnosti ma ubezpečujú čoraz viac, že je naozaj potrebné dôkladné prešetrenie okolností, týkajúcich sa ublíženia na zdraví a smrti generála Lučanského," zdôrazňuje súčasný nezávislý europoslanec.


"Môžem však ubezpečiť všetkých, ktorým spravodlivosť leží na srdci, že čím viac a čím častejšie budú útoky na moju osobu, tak tým vehementnejšie sa budem snažiť, aby bola vec generála Lučanského objektívne a v súlade so zákonom vyšetrená. Môžete sa aj poč....ť, mňa sa nezbavíte. Mňa môže zbaviť zastupovania len rodina Lučanských," uzatvára JUDr. M.Radačovský.