Kšefty na úkor štátu pokračujú, iba zisky z nich zmenili adresátov, tvrdí Belousovová
09 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Status, v ktorom Igor Matovič posmešne reaguje na vypísané referendum sa znepáčil expolitičke Anne Belousovovej. Aj ona naň zareagovala statusom, ktorý sa premiérovi zrejme ľahko čítať nebude.


Petičný hárok s menami tých, ktorí sedia vo väzbe mal byť akousi paródiou Igora Matoviča na referendum, ktoré sa pokúša zorganizovať opozície na zosadenie jeho vlády. A práve toto „zaujalo“ aj expredsedníčku národniarov Annu Belousovovú, ktorá si v statuse na sociálnej sieti za to Matoviča podala.
Kšefty na úkor štátu podľa nej pokračujú, iba zisky z nich zmenili adresátov

Spôsob akým si predseda vlády Igor Matovič na svojom FB profile, uťahuje z referenda, najvyššej formy priamej demokracie, je podľa Anna Belousovovej dôkazom, že „jeho duševný stav sa nezlepšuje, ba práve naopak, že sa zasekol vo svojom vývoji a to nielen osobnostnom (tak na úrovni puberty), ale aj politickom , pretože stále žije v opozícii, stále sa potrebuje prezentovať ako bojovník PROTI niekomu a nie ZA niečo, a tiež že demagógia a manipulácia sú jeho obľúbené zbrane.“ Matovič to podľa nej vníma tak, že keď nebude pri vláde on, tak sa vráti mafia. „Len naozaj hlúpy mu už uverí, pretože normálny človek má pocit, že jedna mafia odišla a druhá prišla. A „našich ľudí" nahradili iní „naši ľudia“, papalášov iní papaláši,“ píše v statuse Belusovová.



Kšefty na úkor štátu podľa nej pokračujú, iba zisky z nich zmenili adresátov. „A hlavne! Matovič, tak ako iní papaláši, ktorí sa vzdialili realite, podceňujú tých „DOLE“, v podpalubí. Slovensko má vyše 5 miliónov obyvateľov. Z nich väčšina je na rozdiel od verchušky duševne zdravá, a preto sa nájde dosť statočných, ktorí budú vedieť ponúknuť Slovensku normálnu alternatívu života, píše na konci statusu bývalá šéfka národniarov a dodáva, že Slovensko si zaslúži iný osud ako byť stále dojnou kravou kadejakých politických dobrodruhov, podvodníkov, kšeftárov a nenažrancov.

„Normálne som sa za toho idiota hanbila,“ zahlásila Belousovová o Matovičovi
Matovičov príbeh so strihaním vlasov pred cestou do Francúzska „zaujal“ aj Annu Belousovovú. Slová, ktoré použila na opísanie situácie sa zrejme nášmu premiérovi ľahko čítať nebudú. Čítať ďalej
04 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.