Juraj Draxler: Celá vládna koalícia je jedno veľké panoptikum slaboduchých komediantov

Exminister školstva za Ficovej vlády Juraj Draxler sa vo svojom statuse na sociálnej sieti pustil do kritiky takmer celej vlády Igora Matoviča. Dôvodov na to má viacero.


Vláda Igora Matoviča má v ostatnom čase dosť problémov vo vnútri koalície, za jej neschopnosť ale útočí prakticky zo všetkých strán aj opozícia. Exminister školstva Juraj Draxler to vo svojom statuse „natrel“ hneď viacerým ministrom, vrátane premiéra.
Igorko, poľný maršál Naď aj agent Mikulec milujú vyhrážanie

Premiér Igor Matovič cez víkend vyhrážal kriminálom starostom, ktorí by mu odopreli poslušnosť v testovaní. „Hovoril to napriek tomu, že právnici sa vcelku pohodlne zhodujú, že je to kapitálny nezmysel, aj podľa Matelkových vlastných platných predpisov. Samosprávy v tejto chvíli robia vláde len službu, ak nejaké testovania organizujú,“ píše v úvode svojho statusu Draxler, podľa ktorého „Igorko, poľný maršál Naď aj agent Mikulec milujú vyhrážanie sa väzením prinajmenšom tak, ako Krajniak miluje rybárske maskáče“. Najnovšie sa k nim pridal Patrick Linhart, poslanec u Borisa Kollára, ktorý vraj podal žalobu na riaditeľku potravinárskej komory Janu Venhartovú. „Dôvod je úžasný, jeho „potravinový semafor“ označila za populistický nezmysel. Samozrejme, žaloba nemá žiadnu šancu, ale ukazuje, do akej miery sa tí ľudia už úplne zbláznili a akí sú to narcisi,“ pokračuje v kritike exminister školstva.



Linhart sa podľa Draxlera do parlamentu zviezol na tom, že ľudia majú oprávnené obavy o kvalitu potravín, a tak si „robil promo úplne hochštaplérskymi videami akože kontroly potravín, na ktoré mu slabomyselnejší jedinci aj naleteli“. Svoje ale dostali aj ďalší členovia koalície. „A keďže Boris nevie, ako postaviť aspoň zopár nájomných bytov, na Krajniakove almužny čakajú niektoré firmy od októbra (!!) , a jeho podpredseda vlády Holý sa prepadáva do čoraz väčších problémov so svojimi legislatívnymi návrhmi, tak sa „hnutie“ chcelo pochváliť aspoň nejakou iniciatívou. Celá vládna koalícia je jedno veľké panoptikum slaboduchých komediantov,“ končí svoj status Juraj Draxler.

Táto vláda je strašné zlo, ale nie je v tom sama, má prisluhovačov, tvrdí Juraj Draxler
„Stratená“ miliarda eur z eurofondov zaujala aj exministra školstva Juraja Draxlera. A to najmä preto, že on, podľa jeho slov, na takúto hrozbu upozorňoval už vlani v lete. Čítať ďalej
09 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik