Bývalá farmárka Hrmová doplatila na experimenty s vlasmi: Preboha, vyzerá ako Alena Zsuzsuvá! (FOTO)
09 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Bývalá účastníčka reality show farma Jana Hrmová bola známa svojimi hustými tmavými vlasmi. To sa však zmenilo po tom, ako sa rozhodla zaexperimentovať a odfarbila si ich na blond. Výsledok? Vyzerá ako odsúdená Alena Zsuzsová!


 Ako píšu Topky, Jana Hrmová sa živí ako influencerka a na svojich sociálnych sieťach robí recenzie na rôzne kozmetické prípravky. Čo sa týka kozmetiky na tvár, Hrmová je skutočný profík, čo sa nedá povedať aj o starostlivosti vlasov. Na tých začala experimentovať už rok dozadu, čo sa jej nepekne vypomstilo.

Na vypadávanie vlasov nemusela čakať ani veľmi dlho, avšak doteraz to úspešne skrývala rôznymi príčeskami. Teraz sa však rozhodla svoje nedokonalosti odhaliť verejnosti a na Instagram pridala fotografiu, ktorá šokovala nejedného fanúšika.

Instagram (@janahrmi)


Po tom ako si spálila vlasy blond farbou a následne sa na ne rozhodla naniesť opäť hnedú, výsledok mierne pripomínal slamu. „Presne takto pred rokom. Preplo mi a na tú blond spáleninu som si dala tmavohnedú," priznala na Instagrame Hrmová.

To, že sa známa influencerka podobá viac na odsúdenú Alenu Szuszovú viac ako na seba, potvrdila aj jej mama. „Hovorila mi, že vyzerám ako Zsuzsová," priznala pri zverejnení príspevku na sociálnych sieťach.

Andrea Verešová poslala dojemný odkaz manželovi: Volopich musí byť v siedmom nebi! (FOTO)
Modelka Andrea Verešová (40) sa koncom minulého roka rozhodla vyraziť do Dubaja, kam odletela so svojím manželom Danielom Volopichom (56) a ich deťmi. Z krásnej predĺženej dovolenky posiela Andrea mnoho slnečných pozdravov, medzi ktorými sa... Čítať ďalej
08 | 02 | 2021 | Timotej Dudka